Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le?

Hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés
161cm és 70kg vagyok.15 éves lány vagyok.Legalább 13kg-t szeretnék leadni.Mit egyek és mennyit?Mit egyek reggelire,ebédre és vacsorára?És mennyi idő kell,hogy elteljen az étkezések között?Suliba mit vigyek enni,egy alma elég..?Segitsetek

2016. febr. 16. 18:48
 1/3 anonim válasza:
Velem is ez a helyzet :(
2016. febr. 16. 20:35
 2/3 anonim válasza:

Szia én 14 éves vagyok 170cm, én is fogyni szeretnék ugyan is 78 kg voltam. Mostmár 73 vagyok, de még mindíg szeretnék fogyni. Már régebben is próbálkoztam fogyókúrákkal, diétákkal, de a legjobb szerintem az egészséges életmódra áttérés. Hétköznaponta a suliban eszék 4 db abonettet ezt néha megszoktam csinálni szendvicsnek, vagy viszek salátát. Csak vizet iszom. Ebédre az iskolában ebédelek, nálunk lehet választani 3 menüből, tehát itt is tudod figyelni a kcl tartalomra. Ugye napi 45 perc tesink van, és én minden nap 30 percet gyaloglok. Uzsonnára ritkán szoktam enni, gyakran egybekötöm a vacsival. Ilyenkor salátét, turmixot(banán alma) abonettet, abból szendvicset eszek. Hétvégente reggeli tojás, turmix, vagy valami olyan ami nem kényér, tészta vagy cukros, és így egész nap.

Fontos, hogy ne nagyon egyél este 6 után. Én nem vagy ritkán eszek tésztaféléket és cukrot. Próbáld tartani, hogy 3 óránként eszel.

Remélem segítettem, ha van még kérdésed írj nyugodtan privátban.

Sok sikert :)

2016. febr. 17. 17:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. febr. 17. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!