Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le? 14/L

Hogyan fogyjak le? 14/L

Figyelt kérdés

Sziasztok

Szeretnek le fogyni de nem tudom hogyan.Taplalkozasaba mennyit egyek?mit sportoljak lehetoleg itthonit mert futni meg uszni nincs alkalmam menni.

163 cm 14 lany a kilom meg nagyon sok

2016. febr. 18. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Mi az hogy nincs alkalom futni? Inkább lusta vagy.
2016. febr. 18. 18:44
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem egyaltalan nem vagyok lusta csak itthon nem engesnek el sehova

Valaszt kertem nem szidast

2016. febr. 18. 18:55
 3/7 anonim válasza:
Szia, velem is Ugyanez a helyzet. Engem sem engedtek/engednek el sehová, de mégis sikerült lefogyni. Akarat kérdése. Neked is menne! Ha tényleg fogalmad nincs arról, hogy mit, hogy stb, írj nyugodtan.
2016. febr. 18. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:
31%
vegyél súlyzót, vagy trx-et
2016. febr. 18. 20:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Először is, gondold át végig, mi is a valódi célod, csinálj rövid távú célokat is, és tényleg döntsd el agyban (mert itt dől el minden) hogy le fogok fogyni!

Második lépés pedig hogy keress rá neten hogy milyen lehetőségek vannak az otthoni edzésnek.

Példa kedvéért egy ilyen: https://www.youtube.com/watch?v=qWy_aOlB45Y

Sok sikert és ne feledd, minden agyban dől el!

2016. febr. 18. 20:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak a kétezredik ilyen kérdés.
2016. febr. 18. 20:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Az étrend a döntő, persze ajánlatos a mozgás. Sokfélét mozoghatsz otthon is, power walking, ilyen-olyan tornagyakorlatok, tánc, video van mindenre.

Nem tudhatjuk, mennyit egyél, még a súlyodat sem, de azzal együtt sem tudnánk, ezt csak kitapasztalni lehet.

2016. febr. 18. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!