Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le?

Hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés
160cm és 73kg vagyok.21 éves lány vagyok.Legalább 15kg-t szeretnék leadni.Mit egyek és mennyit?Mit egyek reggelire,ebédre és vacsorára?És mennyi idő kell,hogy elteljen az étkezések között?Mennyit mozogjak egy héten?Alma alkat vagyok az,az leginkább hasra,vállra mellre hizok.Segitsetek
2016. febr. 16. 19:28
 1/1 anonim ***** válasza:

A kérdéseid nagy része egyénfüggő, döntésfüggő. Sokféle módszer van. Főleg hogy mennyi idp teljen el az étkezések között. Nekem 3 és 20 óra telik el, ez számomra tökéletes, de nem vagyunk egyformák. Sokkal többet számít az összmennyiség, de a leírtakból nem tudhatom, neked 1400 kcal kell vagy 2000 (gondolom, sokkal több nem, mert aktív életmóddal nem kérdeznéd a mozgást).

Szerintem jó, ha sokat mozogsz, én a magam számára minimálisnak tekintek napi 2 órát (nem is sok az, edzésnapokon az edzés és egy pici séta, pihenőnapokon egy közepes kis kirándulás... régen a napi munkába járásom volt ennyi), ami egyelőre nem jön össze, de lesz még száraz idő :D Kevesebb is jó, csak akkor intenzív legyen.

A napszakok közt én nem teszek különbséget, reggel nem jó megdobni a vércukorszintet (rossz az inzulinérzékenység, valamikor máskor is, de reggel biztosan), de én nem szeretem megdobni azt soha. Az összmennyiség a döntő, de mintha ezt már írtam volna.

2016. febr. 16. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!