Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen vagyok, tudnátok még...

Milyen vagyok, tudnátok még ötleteket adni a fogyáshoz? (Kép mellékelve)

Figyelt kérdés

169 cm vagyok és jelenleg 65 kiló. Először 59, aztán 54 kilóra szeretnék fogyni, az a végcél. Már fogytam 10 kilót, bár nem igazán látom a változást, de határozottan jobban érzem magam így. Tudom, hogy kövér vagyok, még sok rajtam a felesleg, a párom be is szólt, hogy milyen sokat eszem (szerintem nem) és, hogy nem érti, miért nem vagyok még 100 kiló. Sajnos ez nem tett jót az evészavaromnak, ezért kérdezek inkább más embereket. Jó lenne, ha írnátok sikertörténeteket, ki, hogy szabadult meg a felesleges kilóitól. A képek minőségéért elnézést, sajnos most nem tudtam máshogy megoldani. Előre is köszönöm a válaszokat. :) 22/N

[link]

[link]

2015. szept. 3. 13:50
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Sportolj, és annak az adagnak amit megennél csak a felét edd meg, ettől össze fog kissé szűkülni a gyomrod és nem is fogsz annyit kívánni mint elötte. és sokkal jobban fogod magad érezni: :)
2015. okt. 13. 18:13
 12/21 Darwel válasza:
Súlyos testképzavarban szenvedsz , ha ezzel a magassággal 54 kiló akarsz lenni. Pedig azt hinné az ember hogy egy 22 éves nőnek már van annyi esze,hogy ne úgy gondolkodjon mint a tinik :(
2015. okt. 13. 23:27
 13/21 A kérdező kommentje:
Mint írtam étkezési zavaros, ráadásul személyiségzavaros is vagyok. Próbálom magam reálisan látni, nem túl szigorúan, de én egy kövér testet látok. De a célt átettem 59-re az pont ideális. :)
2015. okt. 15. 01:55
 14/21 anonim ***** válasza:
Tök hlye vagy. De legalább jó tested van.
2015. dec. 3. 13:26
 15/21 anonim válasza:
0%
Ide figyelj ilyen kulsovel nem lesz senkid sohasem fogadd el!
2016. febr. 6. 18:21
 16/21 A kérdező kommentje:
"Ide figyelj!" Utolsó válaszadó, ezt a stílust otthon anyádnak megeresztheted, nekem nem.
2016. febr. 6. 18:35
 17/21 anonim válasza:
Gratulálok a 10 kg fogyáshoz, nem vagy kövér ne fogd fel tragikusan ,nincs miért aggódnod.Kévés szénhidrát több fehérje és a fogyás folytatódik.
2016. febr. 6. 18:40
 18/21 anonim ***** válasza:

16, egy paraszt vagy :)

Kérdező, gratu a fogyáshoz, de én is azt mondonám, hogy még ne hagyad abba. Az 59 jó cél lehet, de majd ha ott vagy, meglátod.

Sportolj sokat, egyél rendesen (ne párszáz kalóriát egy nap!! )

Üdv :)

2016. febr. 6. 18:46
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek. :) Sokszor buktam el, de nőtt a kitartásom is, szóval elérem hamarosan az 59-et és utána még többet fogok sportolni, és izmosodni, formálódni fogok még. :) Kitartást nektek is, ha van valami, amit el kell érnetek. ;)
2016. febr. 6. 20:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha nincs elég kitartásod, akkor elösször ne terheld le magad annyira, inkább csak mozogj minden nap, és ne terheld túl magad. Így a fáradság nem jelent nagy gondot másnap, de így hozzászoksz ahoz, hogy minden nap edzel, idővel pedig ráálsz majd erre az életmódra és már fel sem fog tünni, hogy milyen erősen tolod az edzést. Szóval a lényeg a fokozatosság
2016. febr. 7. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!