Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok írni nekem fogyókúrás...

Tudnátok írni nekem fogyókúrás ötleteket?

Figyelt kérdés

Nemrég elkezdtem fogyókúrázni és 75 kg-ról sikerült lefogynom 69 kg-ra, amire büszke voltam. Viszont most is ugyanazt a fogyókúrás módszert csinálom és nem fogyok egyáltalán. Pedig nagyon igyekszem.

Minden nap 2-szer futok fél órát, nem eszek hízlalót, csak ha kell. Ezen kívül nem iszom semmi cukrosat csak ásványvizet és citromos vizet.

15/L 170cm

2015. jún. 26. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyél kevesebb szénhidrátot.
2015. jún. 26. 23:30
 2/4 A kérdező kommentje:
így is keveset eszek....
2015. jún. 27. 15:28
 3/4 R.RemediosB. válasza:
Eddig milyen fogyókúrás módszert használtál? Esetleg próbáld ki a kalóriaszámolást :)
2015. jún. 27. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
#2: Akkor ahogy gondolod, nekem ez volt a megoldás. Most is ez lenne, de nem szeretek tartósan 40g alá menni, hiába hatásosabb. Akkor mozogj többet, egyél kevesebbet, de csak ha nem eszel máris keveset, erről nem tudok. Vagy hagyd el a glutént, annyi minden bekavarhat egyeseknél, akár még a stressz és a kevés alvás is, de alapból az étrend környékén keresgélnék.
2015. jún. 27. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!