Milyen vagyok, tudnátok még ötleteket adni a fogyáshoz? (Kép mellékelve)
169 cm vagyok és jelenleg 65 kiló. Először 59, aztán 54 kilóra szeretnék fogyni, az a végcél. Már fogytam 10 kilót, bár nem igazán látom a változást, de határozottan jobban érzem magam így. Tudom, hogy kövér vagyok, még sok rajtam a felesleg, a párom be is szólt, hogy milyen sokat eszem (szerintem nem) és, hogy nem érti, miért nem vagyok még 100 kiló. Sajnos ez nem tett jót az evészavaromnak, ezért kérdezek inkább más embereket. Jó lenne, ha írnátok sikertörténeteket, ki, hogy szabadult meg a felesleges kilóitól. A képek minőségéért elnézést, sajnos most nem tudtam máshogy megoldani. Előre is köszönöm a válaszokat. :) 22/N
Az összes ilyen kérdéshez mindig beírja néhány nagyokos, hogy "nem is kell fogynod". Pedig látszik a képeken, hogy nagy a hasad, és szinte egyáltalán nincs derekad, sőt férfias úszógumid van, ami szélesebb, mint a csípőd. Ez egyáltalán nem nőies.
Aki alapból szélesebb csípőjű, nagyobb mellű típus, és mellre-fenékre hízik, annak van, hogy nem rontja el a nőies alakját a túlsúly (nekem az ilyen csajok még tetszeni is szoktak, ami azt illeti), de te egyáltalán nem ez a típus vagy. Az ilyen típus, mint te, csak vékonyan néz ki jól.
Szóval jól teszed, ha igyekszel még lefogyni - ezzel a csontozattal még mínusz tíz kiló szerintem jó célkitűzésnek látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!