Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen vagyok, tudnátok még...

Milyen vagyok, tudnátok még ötleteket adni a fogyáshoz? (Kép mellékelve)

Figyelt kérdés

169 cm vagyok és jelenleg 65 kiló. Először 59, aztán 54 kilóra szeretnék fogyni, az a végcél. Már fogytam 10 kilót, bár nem igazán látom a változást, de határozottan jobban érzem magam így. Tudom, hogy kövér vagyok, még sok rajtam a felesleg, a párom be is szólt, hogy milyen sokat eszem (szerintem nem) és, hogy nem érti, miért nem vagyok még 100 kiló. Sajnos ez nem tett jót az evészavaromnak, ezért kérdezek inkább más embereket. Jó lenne, ha írnátok sikertörténeteket, ki, hogy szabadult meg a felesleges kilóitól. A képek minőségéért elnézést, sajnos most nem tudtam máshogy megoldani. Előre is köszönöm a válaszokat. :) 22/N

[link]

[link]

2015. szept. 3. 13:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
én inkább a pasit cserélném le a helyedben....
2015. szept. 3. 13:57
 2/21 A kérdező kommentje:
Az már megtörtént. :D
2015. szept. 3. 14:01
 3/21 anonim válasza:
82%
Először is a párod egy s***fej! :D Ha neki nem tetszel úgy ahogy vagy , akkor meg se érdemel.(ezer éves bölcsesség)Képek alapján egyáltalán nem gondolnám hogy sok rajtad a felesleg, szimplán ott vagy erős ahol egy nő általában. Legyen annyi önkritikád hogy tisztában vagy magaddal, táplálkozz egészségesen, mozogj , és meglátod hogy csak jó eredménye lesz. Koplalásnak semmi értelme, több kárt okozol vele mint hasznot. Pozitív önértékelés és kitartás! ;)
2015. szept. 3. 14:06
 4/21 Trafó1 ***** válasza:
Nincs baj a súlyoddal, sőt többet nem is kellene fogynod, sportolj valamit, hogy feszesebbek legyenek az izmaid, úgy energikusabb leszel, ha kicsit erre még rá is szolizol, nem lehet majd panaszod.
2015. szept. 3. 14:13
 5/21 anonim ***** válasza:
Oldalról még mintha lenne egy pici hasad, de elől nézve tökéletes.
2015. szept. 3. 14:25
 6/21 A kérdező kommentje:
Sajnos nem pici hasam van. Ha ülök, akkor a legrosszabb. :( Szolizni semmiképp nem fogok, szeretem a fehér bőrömet, sportra nem sok időm lesz, májusban vizsgázom, márciusban pedig országos tanulmányi versenyre is megyek, de biciklizni elkezdtem, már sok helyre, ahova eddig gyalog, vagy busszal mentem, mostanában biciklivel járok. Köszönöm a biztatást. :)
2015. szept. 3. 14:31
 7/21 anonim ***** válasza:
24%

Az összes ilyen kérdéshez mindig beírja néhány nagyokos, hogy "nem is kell fogynod". Pedig látszik a képeken, hogy nagy a hasad, és szinte egyáltalán nincs derekad, sőt férfias úszógumid van, ami szélesebb, mint a csípőd. Ez egyáltalán nem nőies.

Aki alapból szélesebb csípőjű, nagyobb mellű típus, és mellre-fenékre hízik, annak van, hogy nem rontja el a nőies alakját a túlsúly (nekem az ilyen csajok még tetszeni is szoktak, ami azt illeti), de te egyáltalán nem ez a típus vagy. Az ilyen típus, mint te, csak vékonyan néz ki jól.

Szóval jól teszed, ha igyekszel még lefogyni - ezzel a csontozattal még mínusz tíz kiló szerintem jó célkitűzésnek látszik.

2015. szept. 3. 14:49
 8/21 anonim ***** válasza:
Sportolj, egyél kevesebbet és egészségeset.
2015. szept. 3. 20:37
 9/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz alakod van,egy picit fogysz,s bomba leszel,bár szerintem most is full dögös az alakod.
2015. szept. 5. 14:45
 10/21 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért írták, hogy nem kell fogynia, mert NEKIK így tetszik. SZERINTÜK így néz ki jól. Sőt, bármily hihetetlen, rengetegen vannak, akik saját maguknak is tetszenek plusz 5 kilóval meg egy kis hassal. Mindenkinek a saját döntése, hogy hogy akar kinézni, azt meg főleg nem mondhatja meg senki, hogy a többi ember szerint mi néz ki jól. Az, hogy mi egészséges, mi kerülne egy fitnesz magazin címlapjára meg mi tetszik az embereknek, az nem egy kategória. Nem értem ezen miért kell hőbörögni. :D
2015. szept. 14. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!