Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek sokat ettem ma?...

Szerintetek sokat ettem ma? Mennyire lenne jó, ha így folytatnám a diétám?

Figyelt kérdés

Reggeli: meggyes rétes + egy pohár 0,1%.os tej.

Suliban dél fele megettem egy kivit és egy mandarint.

Délután 5 fele csináltam tojásrántottát, amibe 2 tojást, egy répát és hagymát tettem, és egy kis teáskanálnyi olajon sütöttem meg. + még egy pohár kakaó 0,1%-os tejjel.

Este mozogtam 40 percet. 20 perc kardió, 20 perc torna.

2015. febr. 11. 18:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
51%
Hagyjátok már abba, a kérdésére válaszoljatok! Én sem támogatom a húsmentes táplálkozást, de attól még nem pofázok bele.
2015. febr. 12. 17:38
 22/23 anonim ***** válasza:
A kérdésre már rég válaszoltunk. Én sem abba pofáztam bele, hogy nem eszik húst, nem izgat, csak próbálom neki megmagyarázni a hülyeségét.
2015. febr. 12. 18:53
 23/23 anonim ***** válasza:
#22 Ha elkezded magyarázni egy heroin függőnek, hogy ez mennyire egészségtelen és tényeket mutatsz neki, attól még nem fog leszokni. Az interneten nem fogsz meggyőzni senkit, ezt már rég megtanultam. Ha kiírnak egy olyan kérdést, hogy hülyeség-e a 90 napos diéta, arra tök mindegy, hogy mit válaszolnak, ő már eldöntötte magában.
2015. febr. 14. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!