Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek sokat ettem ma?...

Szerintetek sokat ettem ma? Mennyire lenne jó, ha így folytatnám a diétám?

Figyelt kérdés

Reggeli: meggyes rétes + egy pohár 0,1%.os tej.

Suliban dél fele megettem egy kivit és egy mandarint.

Délután 5 fele csináltam tojásrántottát, amibe 2 tojást, egy répát és hagymát tettem, és egy kis teáskanálnyi olajon sütöttem meg. + még egy pohár kakaó 0,1%-os tejjel.

Este mozogtam 40 percet. 20 perc kardió, 20 perc torna.

2015. febr. 11. 18:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hús nélkül is lehet jó alakod, de úgy nehezebb, mint ha húst is ennél. Sajnos vega diétát nem tudok ajánlani, azok közül nem ismerek egyet se. Talán ebből ki tudsz indulni: [link]
2015. febr. 11. 20:22
 12/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor viszont komolyan utána kéne nézned a táplálkozás elveinek. Nem muszáj húst enni. De ha nem eszel húst, akkor nagyon kell figyelned a fehérjeösszetételre. Keress rá arra, hogy fehérjék komplettálása (mi még háztartástanból is tanultuk általánosban).

A lényeg az, hogy mivel a legtöbb zöldség nagyon rossz arányban tartalmazza a fontos aminosavakat, úgy kell őket összepárosítani, hogy együtt már tartalmazzanak mindent, ami kell. Ökölszabály az, hogy hüvelyes+gabona, vagy hüvelyes+olajos mag.

A túró, tojásfehérje is jó, mert azok állati fehérjeforrások, mindent tartalmaznak, ami kell, azokat nem kell "párosítani".

2015. febr. 11. 20:25
 13/23 anonim ***** válasza:

Akkor van olyan opció, hogy nem eszel húst. Bocsi, csak magamból indultam ki mikor írtam. Ha étkezésről van szó, akkor én maximalista vagyok, így nálam a hús elhagyása szóba sem jöhet.

Vega étrenden én sem tudok segíteni, sajnos :(

2015. febr. 11. 20:27
 14/23 anonim ***** válasza:

Attól nem lesz jobb az állatoknak mert te nem eszel húst...meg ha eszel rosszab se...de majd kinövöd.

Amúgy lehet venni húst olyan állat tenyésztőktől is ahol a állat termésetes körölmnyek között nevelik fel!

2015. febr. 11. 20:34
 15/23 A kérdező kommentje:

#14-es: tudom h ettől nem lesz jobb, de ha mindenki így gondolkodna mint én, akkor nem venne senki húst, az az ezeknek az állatoknak nem kéne meghallnia, nem kéne gomba módra szaporítani őket, hogy aztán unalmas, ollba zárt életük rrövidesen véget érjen

de nem baj... 1x te is kinövöd az okoskodást

nézz utána a témának és csak utána okoskodj

2015. febr. 11. 20:40
 16/23 anonim ***** válasza:

# 15

Akkor a vadon élő ragadozó álatokat is itéld el mert a zsákmányuk torkát elharapják és szenved az a zsákmány amíg el nem vérzik ha éppen nem valamelyik másik testrészét cincálják!

Én tisztába vagyok a mai állattenyésztés dolgaival sok videót láttam már erről!

De mégegyszer mondom hogy lehet venni olyan tanyán élő emberektől is húst aki természetes körülmnyek közöttnevelik fel az álatokat!

2015. febr. 11. 20:57
 17/23 anonim ***** válasza:

"de ha mindenki így gondolkodna mint én, akkor nem venne senki húst,"

Ha mindenki úgy gondolkodna mint te... Inkább ne.

Képzeld az ember mindenevő élőlény. Biztos jobban megérné végül is minden állatot szabadon engedni (hova egyáltalán???) és egyesével vadászgatni őket... Tényleg sokat kéne javulni állatenyésztésben, de ennyire ne legyünk már nyúlszívűek... Gondolhatod a természetben a ragadozók is pont arra figyelnek, hogy "jajj szegény állat egy pillanatot se szenvedjen", és biztos nem is szenved, mikor letámadja egy falka és fél óráig ráncigálják ott...

Te koplalsz, ráadásul diétában kakaó, rétes? Miez? A minőségre kéne figyelni, nem a mennyiségre elsősorban.Persze arra is. Nézz utána a dolgoknak, olvasd el a Sárga Kpaszulát.

2015. febr. 11. 22:08
 18/23 A kérdező kommentje:

#17-es: nem érdekelnek a vadon élő állatok, mi emberek elvileg annyira okosak vagyunk, akkor nem kéne feleslegesen állatokat legyilkolni... a vadon élő állatok, akik ms állatokt esznk, nagy részt húsevők, nekünk azonban va más táplálékunk is

undorítóan üönző vagy és még gondolkoni se tudsz :D

nem szeretek másokat sértegetni, de a magad fajta emberre nem tudok már mit mondani...

2015. febr. 12. 16:38
 19/23 anonim ***** válasza:

# 18

Te vagy buta csak nem veszed észre!

A lényeg az hogy ez nem diéta hanem koplalás ami löttyedséghezt vezet az izom semmiből nem fog épülni azt ne is várd te se vagy csoda ember!

A 30 kg hugom többet eszik mint te!

2015. febr. 12. 16:41
 20/23 anonim ***** válasza:

" nekünk azonban va más táplálékunk is

undorítóan üönző vagy és még gondolkoni se tudsz :D "

Mint mondtam, az ember MINDENEVŐ élőlény. Akkor majd megváltoztatjuk az evolúciót, meg a genetikánkat, csak hogy ne bántsunk néhány állatot, oké? Valószínű az ősember is undorítóan önző volt, hogy el mert ejteni állatokat, ahelyett hogy éhen halt volna...

2015. febr. 12. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!