Igy most borult a diétám?
Figyelt kérdés
6 hete diétázom,szépen olvadnak le a kilók!Nem eszek kenyeret,tésztát,cukros dolgokat!
Este megettem egy vajas kiflit.Annyira megkívántam,egyszerűen csorgott érte a nyálam!Most elrontottam az egész diétámat?
2015. febr. 7. 07:31
1/7 anonim válasza:
NEM, semmi nem borult, volt egy kis lazítás, és kész. Folytasd tovább és semmi sem fog változni, a fogyás megy tovább, söt sok esetben egy-egy ilyen kilengés után még jobban megy.
2/7 anonim válasza:
Semmi problema. Sajnos a szervezetnek neha szuksege vana szenhidratra. Havonta egyszer egy kifli belefer, sot, kell is. En 3 honapig nem ettem szenhidratot, de egyszer havonta muszaj volt egy szelet kenyer, mert ha nem becsavarodtam vollna annyira kivantam.
3/7 anonim válasza:
-nem egy kiragadott dolog ,pl vajaskifli a lényeg,
hanem,hogy egész nap összesen mennyit ettél meg,ha keveset fogyni fogsz,ha sokat,akkor meg hízni,
4/7 A kérdező kommentje:
Csirkemellet és zöldségeket eszem,tojást,túrót,ilyesmit.
2015. febr. 7. 08:46
5/7 anonim válasza:
Én miért nem fogyok? Szintén nem eszem olyanokat amiket írtál...
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó!Sportolsz is?Mióta diétázol?
2015. febr. 7. 15:52
7/7 anonim válasza:
Ahogyan a fehérjére, zsírra úgy a szénhidrátra is szüksége van a szervezetnek! Aki azt írja hogy nem eszik szénhidrátot az jó nagy hülye!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!