Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Holnap kezdem a diétám és...

Holnap kezdem a diétám és sgítségre lenne szükségem?

Figyelt kérdés
Vettem csirkemellet, rizst és zölségköretet. A kérdésem hogy hogy csináljam meg? 3 napra szeretném elosztani ebédre. Hogy csináljam, hogy diétás illetve finom is legyen?
2015. jan. 19. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Bárhogy, az alapanyag a lényeg :) Kevés olajat használj ha muszáj, ha nem, akkor egyáltalán ne.
2015. jan. 19. 14:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos egy receptet sem kaptam :( Sőt arról fogalmam nincs az utolsó miről beszél :(
2015. jan. 19. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Bogyókkal/gyógyszerekkel ne foglalkozz, kiegyensúlyozott étrend mellett, ha eleget iszol ( 20kg-nként 1 liter víz) nem leszel éhes.

Csirkemellett lesütném, kevés olivaolajon és a végén emllédobnám a zöldségeket párolódni, rizs legtöbbször kifőzve. Csirkemell füszerezése ahogy tetszik, a legtöbb fűszerben nincs kcal (ne számítsuk a ketchupot, mustárt, a majonézt pedig pléne , fűszernek )

Főtt rizs, párolt csirkemellel. Zöldség nyersen.

Nem tudjuk milyen zöldségeket vettél répát, brokkolit, zöldbabot?

Brokkolival lehet tejszines borkkolis csrirkemell mintájára, joghurtos brokkolis csirkemellet sütni, finoman átpuhul a hús a joghurtban is.

Ez mind ízlés dolga, hidd el, ha elkezded hamar kitapasztalod neked milyen ízvilág jön be, én a fenti 3 variációit szeretem a legjobban.

Vannak még ilyen sütőpapírok aminek fűszerezett a belseje, vagy simán papír és a seprenyőbe kell tenni, ez olaj nélküli sütést biztosít de nem tudod közben a csirkemellett variálni.

2015. jan. 19. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
A 2. reklám, azzal ne foglalkozz.
2015. jan. 19. 16:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. jan. 19. 17:46
 6/6 anonim válasza:
szia, én csak a saját esetemből tudok kiindulva. a sok eredménytelen fogyókúrám után elegem lett, és rendeltem botanicalt (meizitang), és nekem azzal sikerült fogynom elég sokat:))
2015. febr. 11. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!