Hogyan tüntessem el a zsír réteget a hasamról és a mellemről, szükségem van-e fogyásra? 16 F. Kép
Figyelt kérdés
182cm,70kg vagyok,szinte minden testrészem vékony kivéve a hasam+mellem ,onnan valamiért nem tudok fogyni és minden áron elakarom ezt tüntetni...szerintetek kezdjek valami dietaba?jarjak el futni ?? Kondizzak mellre?? Kb mennyi ido ameg meglatszik az eredmeny?? Has izmot mindig csinalok youtuberol altalaban a sixpack shortcutstol2014. dec. 8. 15:07
3/7 anonim válasza:
Én nem látok zsírt, csak csípő csontot.
Amúgy meg kondizás és látványos javulás várható, de fogyni semmiféleképpen nem kell!!
4/7 anonim válasza:
Te meg miről beszélsz? :D Egyáltalán nincs szükséged fogyásra! Ennél csak egy-két árnyalattal kell izmosabbnak lenned, és akkor már bőven megfelelő :)
7/7 anonim válasza:
Még nyugodtan hízhatsz is, a képen nekem az izomnak tűnik, nem zsírrétegnek. A lányoknak nem a csontváz pasik jönnek be, szerintem te jó úton haladsz, csak ne kezdj fogyókúrázni, hanem sportolj helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!