Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Némi tanácsra lenne szükségem...

Némi tanácsra lenne szükségem hogy ledobjak pár kilót (? )

Figyelt kérdés

mióta egyetemre járok elég sok időmet elveszi a tanulás, beadandók stb, és felszaladtak a kilók

kollégista vagyok, magamnak oldom meg a kajálást, főzőcskézésre nem is van sok időm, és nem is vagyok nagy szakács

napi fél óra-szűk óra férne bele edzésre

ötletek hogy milyen fajta mozgást végezzek? konkrét mozgásfajtákra gondolok, pl futás

cukros dolgok hanyagolása egyértelmű, de értelemszerűen kollégiumi viszonyokhoz mérten és pénztárcabarát "diéta" kéne, vagy egyszerűen a mozgás mellett csak egyek többször keveset? előre is köszi

2015. jan. 6. 18:22
 1/4 anonim válasza:
egyszerű és olcsó a megoldás: ne zabálj annyit
2015. jan. 6. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Így: [link]
2015. jan. 6. 19:06
 3/4 anonim válasza:

A tanuláshoz szükséged van az energiára, úgyhogy olyan drasztikus fogyókúrát én nem ajánlanék.

Szerintem kerüld a műkajákat és a nasikát. Ne egyél vajat, ne rakj cukrot a kávédba, a kenyeret (ha nem tudsz barnát venni) pirítsd meg.

Vegyél egy zacskó zöldségkeveréket, főzd meg azt levesnek, nem valami nagy feladat. Csak megpirítod a zöldségeket, sózod, fűszerezed, felöntöd vízzel és egy kicsit főzögeted.

Inkább vegyél almát, répát, ilyenkor télen olcsó a narancs, mandarin. Vegyél egy kg zabpelyhet kb. 200-250 Ft. Cukros löttyök helyett csak vizet, teákat citromlével, ha akarod és mézzel.

A méz jobb, mint a cukor úgyhogy inkább azt egyél, de ne azt a sz*r, felhigított boltit, hanem inkább termelőtől. Ezt mondjuk otthon is beszerezheted, ha tudod (szüleid pénzéből) aztán viszed a koleszba :)

Igen pl. futás, de ha van a környéken kondi terem vagy az egyetemnek/kolesznak van oda is megéri ellátogatni.

2015. jan. 6. 20:05
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm szépen a segítséget, nagy pacsi (:
2015. jan. 7. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!