2 hetem van rá hogy, , ledobjak" 5cm-t derékból és csípőből! Miből mennyit egyek? És mennyit sportoljak?
Nem hiszem el, hogy pl. hónapokkal ezelőtt ezt nem tudtad.
Ez kb. olyan hogy. 3 hónap alatt szeretnék diplomát, 10 perc alatt szeretnék megtanulni úszni.
Mi az, hogy a kg nem érdekel?
Most komolyan?
Mi mondjuk meg látatlanba, hogy TE hány cm hány kg vagy?
Miért kell pont 5 cm-t 2 héten belül "leadni"?
Miből mennyit egyél? Tág.
Mennyit sportolj?
Miből, hetente hányszor????????
Mire van pénzed?
Mire van lehetőséged?
Mihez van keved?
Most hány kg és cm vagy?
Eddig mit ettél és sportoltál?
Mi az, hogy a kg nem érdekel?
Most komolyan? Úgy értettem hogy nem olyan fontos
Mi mondjuk meg látatlanba, hogy TE hány cm hány kg vagy? Ezt sehol nem írtam.
Miért kell pont 5 cm-t 2 héten belül "leadni"? Személyes ügy,ezt most nem írnám le.
Miből mennyit egyél? Tág.
Mennyit sportolj?
Miből, hetente hányszor??????
Mire van pénzed?
Mire van lehetőséged?
Mihez van keved?
futás,biciklizés,de előnyben részesítem az interneten lévő videókat.
Most hány kg és cm vagy? 168/56
Eddig mit ettél és sportoltál? Nem figyeltem az étkezésemre,tehát amit megkívántam azt megettem.Leginkább kocogás vagy kick-boksz,de azt is csak akkor amikor kedvem volt hozzá.(Tudom,hülye vagyok hogy nem figyeltem oda.)
Ezt elfelejtettem leírni: derék: 67cm csípő: 93cm
Nálam 1 kg fogyás zsirból 1 centit jelentett, de ez genetika kérdése is. Eleve már nem vagy túlsúlyos ezért nehezebb a dolgod. arra tippelek, talán 2-3 centi lemegy de ki tudja ezt így előre. Két hét alatt a még egészséges fogyás az 2 kiló.
Szálkásító étrend kell és aerob edzés. Edzés heti 5x 40-60 perc tempós gyaloglás, olyan tempóban hogyha kérdeznek levegőkapkodás nélkül tudj válaszolni. így izomból csak minimális megy le és szinte csak zsirból veszítesz.
Napi kajai: Testsúlykilogrammonként 1.5-2g fehérje, 1g szénhidrát és 1g zsír (50% telített 50% telítetlen). Ez napi 5 de inkább 6 részre elosztva. Víz kb. 3 liter. Multivitamin (reggel).
Akár ezekből is összerakhatod a kajád.
Fehérje: csirke, hal, marha, pulyka, tojás, túró
Szénhidrát: rizs, teljes kiőrlésű kenyér és tészta, zabpehely
Zsír: olívaolaj, lenmagolaj kókuszzsír, omega 3 kapszula
Zöldség: brokkoli, karfiol, répa, stb
Gyümölcsből csak nagyon keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!