15 éves vagyok, és fogyni szeretnék. Mit csináljak ahhoz, hogy fél év alatt leadjak 15kg-ot? Mit sportoljak, mit egyek?
Szia! Az Insanity-re gondoltál? De ami tényleg a leghatékonyabb lenne, az a futás. Tudom,hogy nehéz kimozdulni az embernek a komfortzónájából,de meg lehet szeretni,főleg terepen. De ha nagyon nem,akkor Insanity-t próbáld ki,de ez nehezebb,mintha futnál,esetleg a Zuzka zcut power cardio series-t töltsd le, és mondjuk 2-t csinálj meg mindennap.
A kaja...hát mondjuk ezeket olvasd el:
A diétából szerintem a lifetiltet válaszd. Az a legnormálisabb diéta.. :)
Testsúlykilogrammonként 2-3g fehérje, 1.5-2g szénhidrát és 1g zsír (50% telített 50% telítetlen). Napi 5 étkezésre lebontva. 3 liter víz
Nagyjából ezekből rakd össze.
Fehérje: csirke, hal, marha, pulyka, tojás, túró
Szénhidrát: rizs, teljes kiőrlésű kenyér és tészta, zabpehely
Zsír: olívaolaj, lenmagolaj (2 teáskanál) kókuszzsír, omega3 kapszula
Zöldségek: brokkoli, répa, karfiol, stb
Edzésnek akár a lenti videó (heti 3x) plusz szabadnapokon 40 perc folyamatos gyaloglás. Edzés után azonnal fehérje bevitel. Nem ártana egy jó multivitamin esetleg és próbálj kalória deficitben maradni.
https://www.youtube.com/watch?v=fcN37TxBE_s&index=8&list=PL9..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!