Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szükségem van fogyásra?

Szükségem van fogyásra?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, 170cm és 67kg. Derekam 78cm, csípőm 98cm. Hasra hízok leginkább. Szerintetek ez sok? Suli vége óta nem sportoltam semmit, mondjuk előtte is csak a tesiórákon. Akkor még 61-2kg voltam. Nem tudom, hogy miért híztam ennyit hirtelen. Ez is mind a köldököm környékére ment, meg a combomra. A belsőcombom striás kicsit. A hasam meg nagyon puha, ha megfeszítem, akkor hurkás lesz, meg a felesleget meg lehet fogni rajta. Még senki se mondta nekem, hogy most duci vagyok-e, szóval szembesítést kérnék, hogy igen vagy nem. Ha igen, akkor mit és hogyan csináljak, mert nem igazán értek ehhez. Köszi
2014. júl. 17. 16:01
 1/1 anonim ***** válasza:
igen duci vagy, nem vészes nyár végére le is tudod adni,ha figyelsz magadra picit, ezalatt értem: nincs csoki, chips vagy egyéb nasi, napi 1500 kcal-nál ne egyél többet, és ez is fehérjedús kaja legyen ne szénhidrátos, mozogj napi rendszerességgel :)
2014. júl. 17. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!