Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szükségem lenne a fogyásra?

Szükségem lenne a fogyásra?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, 167-8cm és 67,3kg. Egy hónapja még csak 62,3kg voltam. Nem tudom, hogy hogy sikerült ennyit felszednem ilyen rövid idő alatt. 2013. szeptemberében 59-60kg voltam, azóta kicsit kevesebbet sportoltam, de nem sokkal. Az akkori nadrágjaim kissé szorítanak, van olyan, ami fel se jön rám, most 38-40-es ruhákat hordok. A rövidnadrágjaimat nem merem most nyáron olyan bátran hordani majd, mert a combom megvastagodott, a vádlim is és a hasam is kikerekedett és kibuggyan a nadrágokból. Nem tudom, hogy ez csak a "tini korszak" miatt van-e és majd úgyis lemegy, vagy ez már túlsúlynak számít. Itthon biztatnak, hogy egyek nyugodtan, mert majd ha idősebb leszek, majd ráérek diétázni, mert még úgyis változik a testem. Anyukám 166cm és 75kg, azt mondta, hogy majd csak ilyen fiatalon akkor diétázhatok, ha 75-80kg leszek. Szükségem van már a fogyásra? Mert gondoltam megoldásként, hogy 2-3hónap alatt ha ilyen gyorsan hízok, akkor elérném a 80kg-ot és anya megengedné a fogyást, ha látja, hogy tényleg szükségem van rá. Szerintetek mit csináljak? Vagy ez így egészségesnek számít?

Méreteim: mell-94cm derék-82cm csípő-100cm

2014. ápr. 19. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez neked szól: [link]
2014. ápr. 19. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:

"Mert gondoltam megoldásként, hogy 2-3hónap alatt ha ilyen gyorsan hízok, akkor elérném a 80kg-ot és anya megengedné a fogyást"

Ne haragudj, de te nem vagy normális!!

Tovább híznál csak azért, hogy "anyukád megengedje"?

Miért kell egyáltalán az engedélye ahhoz, hogy egészségesen élj???

Nem kell koplalni hozzá és nem kell semmilyen drága étrend, csak megválogatni hogy mit eszel meg a meglévőből és sport, sport, sport, sport!

Abból se kell "fizetős", hisz a séta, futás ingyen van.

Ehhez miért kéne engedély?

2014. ápr. 19. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:

A kilók nem sokat mondanak, inkább a centiket kell nézni.

Amúgy egy kis tornához, miért kell engedély? A te tested.

2014. ápr. 19. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:
A centit se kell nézni.A tükör mutatja meg,hogy mi az ábra.Persze nem kell odaragadni elé.
2014. ápr. 19. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Megőrölök, milyen egy pipogya vagy... Miért kéne ahhoz anyád engedélye, hogy egészségesebben egyél és többet hozogj?? Szerintem ez csak kifogás. Nem hiszem, hogy erőszakkal belédnyomja azt a csokit és kiveri a kezedből a gyümölcsöt. Egyél kevesebb kenyeret, több husit, hozzá kevesebb köretet, édesség helyett gyümölcsöt és mozogj többet. Ha felhízol 80 kilóra onnan nagyon nehéz lesz lefogyni, most még nem vészes, 5-6 kiló elég lenne.
2014. ápr. 19. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!