Szükségem van fogyásra, edzésre?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 177 cm magas, 60-62 kg között mozgok. A mell, derék, csípő méreteim: 85, 66, 88 cm. Tudom, hogy nem vagyok kövér, nem is érzem magamat annak. De úgy érzem fogyhatnék egy kicsit, csak nem tudom mennyi lenne az ideális. Szerintetek? Mit (ne) egyek? Mennyit mozogjak?
Jó lenne kicsit fejleszteni az izmaimat is, mert érzem, hogy romlott az állóképességem. Viszont, nekem nincs lehetőségem eljárni kondizni, ezért valami más módszert szeretnék. Szerintetek mi lenne a legmegfelelőbb?
2012. ápr. 10. 08:31
1/7 anonim válasza:
Séta, kocogás, otthon végzett saját testsúlyos gyakorlatok.
2/7 anonim válasza:
Ami biztos siker:rendszeres futás(mondjuk 20 percel kezd,napi 5tel növelj) + 6 után ne egyél.
4/7 anonim válasza:
Csináld a Paleolit diétát és jógázz, nagyon jó mind a kettő, amióta el kezdtem Őket, mintha teljesen kicseréltek volna. A Paleolitot az interneten találod, vagy a szakácskönyvet a könyves boltokban, jógát pedig keress az interneten. Hidd el nagyon jól fogod érezni magad, és a jóga nem szenvedés, annak ellenére, hogy kicsit fárasztó.
5/7 anonim válasza:
Ja, és jógából heti két óra is elég.
6/7 anonim válasza:
szerintem a sulyod pont jó. Én 178 vagyok és 77 kilo.. Én most fogyozok + sportolok keményen:)
Neked a sulyzos edzést+ futást ajánlom, hogy fejleszd magad:)
7/7 anonim válasza:
ja igen, és a többiek jól írták: ne egyél 6 után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!