Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez kb hány kcal? Sajnos ma...

Ez kb hány kcal? Sajnos ma túlzásba vittem! El b. tam a diétám.

Figyelt kérdés

reggel: 2 zsemle azokban 1-1 vékonyka csirkemellsonka (margarin nélkül)

később: még egy zsemle (elég kicsi) abbam sem volt margarin, csak egy vékony csirkemellsonka

nemrég(de az nyugtat h még nincs 6 óra): gyros pitában :(

meg nassolni valónak (nem a gyors után hanem napközbe.. 2-2 töltött jóreggelt.. aprók voltak, az egyik kettő vaníliás, a másik kettő szintén az volt csak egy kis eper is volt benne) :( bűntudatom is van

2014. okt. 27. 17:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Elb8sztad, de nem a fogyokurat, hanem az agyadat. Ha az evestul buntodatod van, akkor pszichologusra van szukseged, nem fogyokurara.

1 naptol semmi nem valtozik, se pozitiv, se negativ iranyban.

2014. okt. 27. 17:31
 2/12 anonim ***** válasza:

Ne legyen bűntudatod. A táplálkozás szükséges, nem pedig elfojtandó. És egyébként nem is olyan sok...:-)

Holnap kicsit visszafogod magad, és ennyi. Hát nem valami extra vagáns diéta? :)

Ha kérdésed van, nyugodtan írj.

2014. okt. 27. 17:32
 3/12 anonim válasza:
De ennék egy gyrost...
2014. okt. 27. 17:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom mikor fogják megtanulni az emberek, hogy a diéta sosem vezet célra, az életmódváltás viszont igen. Úgy beszélsz, mintha kettős emberölés miatt kéne mentegetned magad. Ha annyira bűntudatod van, menj ki sétálni 2 órát.
2014. okt. 27. 17:52
 5/12 anonim ***** válasza:

1. ha bűntudatod van, kezeltesd magad, mert nem normális

2. milyen a diétád, amit elszúrtál?

3. szinte nem is ettél értelmes cuccot, nem csoda, hogy rosszul esik (jó, a gyros okés)

4. ennél én rosszabbul toltam ma

- müzli vaníliás tejjel

- egy zacsi csipsz, energia ital

- túró rudi, meg müzliszelet, kv

- két szelet kukoricás-sajtos pizza

- szalámis-paprikás zsömle

- és még fogok enni, mert éhes vagyok

Amúgy szrd le, egy nap nem a világ!

2014. okt. 27. 18:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Az nem számít, hogy van-e 6 óra, engem nem nyugtatna semmi, ha csupa lisztes dolgot ennék egész nap... Nem tudom, egy gyros mennyi húst jelent, elég-e az Neked egy napra, de nekem mindig elég vad, ha valaki nem eszik semmi zöldséget...
2014. okt. 27. 18:30
 7/12 anonim ***** válasza:

"de az nyugtat h még nincs 6 óra"

Ugye milyen jó az óraátállítás? Például rámutat, hogy bizonyos elképzelések (hat után nem evés) mekkora hülyeségek. Ha csak holnap lenne állítás, akkor hizlalna, így viszont nem.

2014. okt. 27. 19:12
 8/12 A kérdező kommentje:

Jó, öljetek meg most már!

13 évesen 99 kilónak lenni nagyon szar!! 👍

És azért írtam ezt, mert nem mozogtam ma sokat! Szerintem ez miatt van, na meg a gyros!

Úgyhogy nem szarom le, én csak a kcal-t akartam kb megtudni! De mindegy! Sajnálom hogy egyikőtök sem normális választ adott! 😒

2014. okt. 27. 22:12
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normálisak a válaszok s rámutatnak a gondolkodásod, étrended hibás pontjaira... Nem is voltunk bántók.

Hogy a csudába tippeljem meg a gyros kalóriatartalmát? Gondolom, nem egyforma mind... De a zsemlék sem.

2014. okt. 27. 22:25
 10/12 A kérdező kommentje:

Kb <----

Na mindegy is, ha nem rossz a szándék hát kösz. 🎀

2014. okt. 27. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!