Ez kb hány kcal? Sajnos ma túlzásba vittem! El b. tam a diétám.
reggel: 2 zsemle azokban 1-1 vékonyka csirkemellsonka (margarin nélkül)
később: még egy zsemle (elég kicsi) abbam sem volt margarin, csak egy vékony csirkemellsonka
nemrég(de az nyugtat h még nincs 6 óra): gyros pitában :(
meg nassolni valónak (nem a gyors után hanem napközbe.. 2-2 töltött jóreggelt.. aprók voltak, az egyik kettő vaníliás, a másik kettő szintén az volt csak egy kis eper is volt benne) :( bűntudatom is van
Elb8sztad, de nem a fogyokurat, hanem az agyadat. Ha az evestul buntodatod van, akkor pszichologusra van szukseged, nem fogyokurara.
1 naptol semmi nem valtozik, se pozitiv, se negativ iranyban.
Ne legyen bűntudatod. A táplálkozás szükséges, nem pedig elfojtandó. És egyébként nem is olyan sok...:-)
Holnap kicsit visszafogod magad, és ennyi. Hát nem valami extra vagáns diéta? :)
Ha kérdésed van, nyugodtan írj.
1. ha bűntudatod van, kezeltesd magad, mert nem normális
2. milyen a diétád, amit elszúrtál?
3. szinte nem is ettél értelmes cuccot, nem csoda, hogy rosszul esik (jó, a gyros okés)
4. ennél én rosszabbul toltam ma
- müzli vaníliás tejjel
- egy zacsi csipsz, energia ital
- túró rudi, meg müzliszelet, kv
- két szelet kukoricás-sajtos pizza
- szalámis-paprikás zsömle
- és még fogok enni, mert éhes vagyok
Amúgy szrd le, egy nap nem a világ!
"de az nyugtat h még nincs 6 óra"
Ugye milyen jó az óraátállítás? Például rámutat, hogy bizonyos elképzelések (hat után nem evés) mekkora hülyeségek. Ha csak holnap lenne állítás, akkor hizlalna, így viszont nem.
Jó, öljetek meg most már!
13 évesen 99 kilónak lenni nagyon szar!! 👍
És azért írtam ezt, mert nem mozogtam ma sokat! Szerintem ez miatt van, na meg a gyros!
Úgyhogy nem szarom le, én csak a kcal-t akartam kb megtudni! De mindegy! Sajnálom hogy egyikőtök sem normális választ adott! 😒
Szerintem teljesen normálisak a válaszok s rámutatnak a gondolkodásod, étrended hibás pontjaira... Nem is voltunk bántók.
Hogy a csudába tippeljem meg a gyros kalóriatartalmát? Gondolom, nem egyforma mind... De a zsemlék sem.
Kb <----
Na mindegy is, ha nem rossz a szándék hát kösz. 🎀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!