1 és fél hónapja elkezdtem fogyókúrázni, mert sok a felesleg rajtam. Fogytam 5 kilót. Két hete azonban nem tudok enni, bűntudatom van, napi 200-250 kcal-t eszek. Régen volt, hogy 4 hétig szinte nem ettem, akkor is bűntudatom volt. Miért van ez?
Nem utállak, csak hülyének tartalak...
Keress fel egy pszichológust kedves Troll barátom mivel ez gyenge próbálkozás, vagy ha mégsem az akkor is pszichológus.
Anorexiás jelek, ide tényleg szakember kell. Kivéve ha nagyon ügyes vagy s egyedül kilábalsz belőle, biztos volt ilyen is a világtörténelemben. Ezek nagyon durva dolgok, hogy bűntudatod van az evéstől, ami a tested életben maradása miatt szükséges...
Amúgy 4 hét szinte nem evést nem olyan nagy művészet túlélni... Tudom, hogy a gyk-n divatos előadni, hogy ilyen nincs, sőt, 3 napos böjtöt sem bír senki, sőt, ha nem reggelizik, elájul, de jól néznénk ki, ha ilyen szerencsétlenek lennénk. 4 hét szinte nem evés durva, de anorexiások sokkal hosszabban csinálják, természetesen nagy károsodásokkal.
Még a nulla evésbe sem mindenki hal bele ennyi idő alatt. Ha van tartalék (izom, zsír), akkor előbb azt használja fel a test, s az elég sokáig elég tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!