Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek sokat ettem ma?...

Szerintetek sokat ettem ma? Mennyire lenne jó, ha így folytatnám a diétám?

Figyelt kérdés

Reggeli: meggyes rétes + egy pohár 0,1%.os tej.

Suliban dél fele megettem egy kivit és egy mandarint.

Délután 5 fele csináltam tojásrántottát, amibe 2 tojást, egy répát és hagymát tettem, és egy kis teáskanálnyi olajon sütöttem meg. + még egy pohár kakaó 0,1%-os tejjel.

Este mozogtam 40 percet. 20 perc kardió, 20 perc torna.

2015. febr. 11. 18:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Ez károsan kevés?

Ez nem diéta hanem koplalás!Ne keverjük akét dolgot!

Ettől csak anorexiás alakod lesz ha sokáig folytatod meg inkább azizom épül le mint a zsír!ilyenekből lesz először a lötyed alak!

2015. febr. 11. 19:16
 2/23 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) és ha sokat tornáznék mellette, akkor is plöttyedt lennék?
2015. febr. 11. 19:19
 3/23 anonim ***** válasza:

Persze!

A feszeséget az izom adaj ha nem viszel be megfeleő táplálékot az izmo se fog fejlőde!Az izom se a semmiből lesz!

2015. febr. 11. 19:27
 4/23 anonim ***** válasza:

kerüld a

cukrot,pékterméket,panírozotthúsokat,édességeket,napraforgó olajat,féhér lisztes ételeket

helyette.

húsokat párolva csináld meg és mellé a rizs tökéletes mert lassú felszívodású szénhidrát,tojás is mehet de extra zsűz oliva olajban vagy kókusz zsírban melé mehetmindeféle zöldség

aétkezések között nyugodtan lehet enni sózatlan magvakat nnasiként!

2015. febr. 11. 19:37
 5/23 anonim ***** válasza:

Nehogy azt hidd hogy a női fitness guruk azért feszesek meg azért van jó alakjuk mert keveset eszenk!Ez egy tévhit!

Az igazság az hogy többet esznek mint egy ducibb vagy zsírosabb nő mert az izmo több tápanyagot igényel mint a zsír!

2015. febr. 11. 19:41
 6/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat:) én nem eszek húst:/
2015. febr. 11. 19:49
 7/23 anonim ***** válasza:

# 6

Akkor mégis hogy akarod bevinni a létfontosságú fehérjét?

Egy jó feszs alakhoz követelmény a hús!

2015. febr. 11. 19:52
 8/23 anonim ***** válasza:
Pont hogy az ilyen rétes meg hasoló cukros szemeteket nem kellene enned.
2015. febr. 11. 19:53
 9/23 anonim ***** válasza:

Milyen diétát? Ez nem diéta. Csak 2 fajta étel volt benne, ami még belefér a diétába, a többit még minimális mennyiségbe is kerülni kell, a tojás és a répa.

Gyümölcsöket, olajban sült ételeket felejtsd el, helyette lassan felszívódó, alacsony glikémiás indexű szénhidrátokat tartalmazó étel (mondjuk fehér vagy barna rizs). Fehérjét főleg húsokból vidd be, ugyanis a növényekben nincsenek meg (vagy csak nagyon alacsony mennyiségben) azok az esszenciális aminosavak, amik szükségesek. Olyan opció nincs, hogy nem eszel húst. Vagy valamilyen betegséged van, ami miatt nem ehetsz?

2015. febr. 11. 20:02
 10/23 A kérdező kommentje:

mi az h nincs olyan opció h nem eszek húst? nem betegségem van, csak én nem szeretném támogatni az állattenyésztőket, láttam videókat, hogyan tartják az állattokat, azt hittem elsírom magam, lehet manapság modernebb helyen élnek, emberségesebb a levágásuk, de akkor sem fogom támogatni, hogy szerencsétlen tehén egész életében még csak füvet se lásson.

férre ne értsétek, nincs bajom a húsfogyasztással, ha az elfogyasztott állat megfelelő körülmények között, az édesanyja mellett nőtt fel, valamint a levágása is emberségesen történt.

abban viszont igazad van, h a rétest, stb-t elkéne hagynom,

2015. febr. 11. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!