Az a helyzet hogy duci vagyok. Betegséggel kezdődött az inzulinommal pedig semmivel sem ettem többet mint eddig. Ekkor kb. 5-6 éves lehettem. Most vagyok 15. Amikor elértem a 103 kg ez 2014. júniusában volt már azt mondtam hogy elég. Decemberben már 85-86 kilós voltam azaz 17-et fogytam mostanáig. Középfokú depresszióm lett mert általános 4. óta folyton értek engem a bántások egészen 8-ig. De olyan emberektől akik 2-szer akkorák voltak nálam és fiúk. :/ Meg még 1 lány aki görbelábú és a másik pedig tele volt pattanással. Most lettem 9.-es szeptemberben és most elvileg boldog vagyok a sulimban. Mindenki kedves velem nem csúfolnak, sőt az arcomra mindig mondják milyen gyönyörű még otthon is...De így sincs önbizalmam. A lényeg hogy szeretném tudni hogy a depi, pánikbetegség mellett lehetnék boldog, vagy hogyan fogadhatom el így (nem biztos hogy örökre, de hosszú távon amíg nem leszek 70-75 kg a 170 centimhez.) Képet nem szeretnék még küldeni ezért ne haragudjatok.
Én 100% biztos vagyok benne hogy ez így van, persze ettől még nem zavar ha más nem hisz ebben, sőt alig hisz benne valaki.
2015. jan. 10. 21:24
52/60 anonim válasza:
El kell fogadni egymás hitét, spiritualitás nagyon bonyolult.. Végülis lehet benne valami, nem azt mondom hogy nem. Csak nekem ez már inkább vallás.
2015. jan. 10. 21:27
53/60 A kérdező kommentje:
Elnézést hogy ilyen későn válaszoltam de teljesen magamba zuhantam. Miért van még mindig az hogy nem hízok semmit most 84-85 kg vagyok és azt látom a tükörbe hogy híztam. A csípő szélességem (cm) nem változott sőt vékonyabb lett még is :((((((
2015. jan. 15. 21:25
54/60 anonim válasza:
Létezik olyan, hogy testképzavar. Valamit látsz, leméred hogy akkora, de mégis nagyobbnak/kisebbnek érzékeled. Az agy vicces szerv (már csak azért is, mert minden jelet amit az érzékszerveid közvetítenek, az agyad dekódol. Ha nem így lenne, akkor egy hang nem lehetne mondjuk zöld. De lehet.)
2015. jan. 15. 21:37
55/60 A kérdező kommentje:
Igen ezt már sokan mondták. Én majd megveszek mert kövérnek látom magam, de vad idegenek pedig telt karcsúnak. Az osztálytársam is szintén ezt mondja, és felnőttek is akikhez rokoni szál nem is fűz. :( De valahogyan sehogy sem tudom elhinni SENKInek....
2015. jan. 15. 21:54
56/60 anonim válasza:
Kezdj el mozogni aerobikolni ha izmosabb leszel látványosabbnak érzed majd az eredményt és jobban érzed majd magad a bőrödben. Ne a kg-at nézd, hanem a cm-ben történő fogyást és hogy a ruhák hogy állnak. A jó szabás sokat segít. Gondolj arra, ha ennyit tudtál fogyni, akkor még több is sikerülni fog. Ha pozitívabb leszel a pasik is észrevesznek. Sokszor nem a súly, hanem a kisugárzás számít. Van olyan edző ol. akinek kimondottan husi a barátnője.
2015. jan. 16. 12:23
57/60 A kérdező kommentje:
Aerobikozok meg táncolok. Próbàlom pozitívan felfogni és a cm meg a ruhàk azaz a régiek màr lógnak rajtam és tényleg ezeken làtni...De valahogyan a tükörben nem mindig
2015. jan. 16. 12:38
58/60 A kérdező kommentje:
Már 73 kg vagyok. Eddig 24 kg fogytam de hátra van még 8 :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!