Lehetek boldog így is?
Az a helyzet hogy duci vagyok. Betegséggel kezdődött az inzulinommal pedig semmivel sem ettem többet mint eddig. Ekkor kb. 5-6 éves lehettem. Most vagyok 15. Amikor elértem a 103 kg ez 2014. júniusában volt már azt mondtam hogy elég. Decemberben már 85-86 kilós voltam azaz 17-et fogytam mostanáig. Középfokú depresszióm lett mert általános 4. óta folyton értek engem a bántások egészen 8-ig. De olyan emberektől akik 2-szer akkorák voltak nálam és fiúk. :/ Meg még 1 lány aki görbelábú és a másik pedig tele volt pattanással. Most lettem 9.-es szeptemberben és most elvileg boldog vagyok a sulimban. Mindenki kedves velem nem csúfolnak, sőt az arcomra mindig mondják milyen gyönyörű még otthon is...De így sincs önbizalmam. A lényeg hogy szeretném tudni hogy a depi, pánikbetegség mellett lehetnék boldog, vagy hogyan fogadhatom el így (nem biztos hogy örökre, de hosszú távon amíg nem leszek 70-75 kg a 170 centimhez.) Képet nem szeretnék még küldeni ezért ne haragudjatok.
15/L
Komolyan kérdezed?
Mi az hogy lehetsz-e boldog? A boldogság nem attól függ hogy kövér vagy, vagy sovány, és nem attól függ hogy az emberek hogy viselkednek veled. A boldogság, (és az önbizalom is) csak is kizárólag belülről jön, teljesen független akármilyen külső körülménytől. Ha függővé teszed és azt mondod "akkor leszek boldog ha Xkg leszek" akkor nem leszel boldog, vagy legalábbis csak pillanatokig.
Mindenek előt nem a világot kéne szidnod, nézz magadba, az igazság az hogy minden a te hibád, így mindenen tudsz változtatni.
Egyébként... elgondolkoztál azon hogy te is ugyan úgy elítéled, csúfolod az embereket ahogy ők téged? ( "Meg még 1 lány aki görbelábú és a másik pedig tele volt pattanással.")
A hiba benned van és nem a világban, és nem az a hibád hogy kövér vagy, hanem a gondolkodásod.
18/F
Pánikroham, cukorbetegség, és még csak 15 éves vagy.
És szerinted bármit is jól csinálsz táplálkozás terén?
Nos, ahogy gondolni szeretnéd úgy gondolod.
Írj nekünk (nekem vagy Mi közöd tőle nevűnek) ha egészséges szeretnél lenni. Ha jó a mostani, meg még 20 éves korodban is jó lesz (meg nem romlik sokat, megjegyzem ennél csak gyengébb lesz a hormonrendszered ahogy öregszel)
Még mindíg nem érted, és valószínűleg nem is fogod, ahogy az emberek nagy része sem. Persze lehet így is élni, ahogy az emberek 98%. Ha máshogy akarsz azért viszont tenni kell.
A múlt az múlt, már nem létezik, ahogy a jövő sem, csak a most, választhatsz hogy a nemlétező múltat síratod, vagy a soha meg nem történt jövő miatt aggódsz, vagy akár élhetsz is.
18/F
Azért..
Pszichés betegségeknek van kapcsolatuk a gluténfogyasztással (pánik, depresszió)
Cukorbetegségnek, inzulinrezisztenciának erős köze van a nyugati típusú (mostani) étrendedhez.
És mondjuk sanszos, hogy értelmetlen rontani a mostani helyzetet, mert betegen nehezebb boldognak lenni. Nekem egészségesen sem megy, de megfelelő betegségek mellett nálam az öngyilkosság evidens lenne. Gondolom egészségesen azért jobb élni, ezért ajánlottunk néhányan változtatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!