Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetek boldog így is?

Lehetek boldog így is?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy duci vagyok. Betegséggel kezdődött az inzulinommal pedig semmivel sem ettem többet mint eddig. Ekkor kb. 5-6 éves lehettem. Most vagyok 15. Amikor elértem a 103 kg ez 2014. júniusában volt már azt mondtam hogy elég. Decemberben már 85-86 kilós voltam azaz 17-et fogytam mostanáig. Középfokú depresszióm lett mert általános 4. óta folyton értek engem a bántások egészen 8-ig. De olyan emberektől akik 2-szer akkorák voltak nálam és fiúk. :/ Meg még 1 lány aki görbelábú és a másik pedig tele volt pattanással. Most lettem 9.-es szeptemberben és most elvileg boldog vagyok a sulimban. Mindenki kedves velem nem csúfolnak, sőt az arcomra mindig mondják milyen gyönyörű még otthon is...De így sincs önbizalmam. A lényeg hogy szeretném tudni hogy a depi, pánikbetegség mellett lehetnék boldog, vagy hogyan fogadhatom el így (nem biztos hogy örökre, de hosszú távon amíg nem leszek 70-75 kg a 170 centimhez.) Képet nem szeretnék még küldeni ezért ne haragudjatok.

15/L

2015. jan. 2. 21:01
1 2 3 4 5 6
 1/60 A kérdező kommentje:
Valamit elfelejtettem. Arányosan oszlik el rajtam a súlyfelesleg szerencsére egy 10-est mindig letagadhatok. :) Viszont ahogyan leadtam a 17-et egyre kövérebbnek láttam/látom magamat. :((
2015. jan. 2. 21:05
 2/60 anonim válasza:

Szia.

Mintha csak a saját történetemet olvasnám.

Engem is csúfoltak sokat az általános iskolába, amióta 2 éve középsulis vagyok azóta akik ismernek nem,de azért néha kapok 1-2 bántó megjegyzést, de próbálom figyelmen kívűl hagyni.

Az lebegjen a szemed előtt,hogy minél előbb elérd a kívánt súlyodat. Én most kezdtem el novemberben 112 kilórol, most 95 vagyok , de 65-70kilóig meg sem állok

Ne törődj másokkal,lásd meg magadba a szépet ( vagy próbáld ) . Hangsúlyozd az előnyös részeidet ,ahogy írtad pl az arcod.

Sok sikert neked és kitartást

15/L

2015. jan. 2. 23:20
 3/60 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon sajnálom amit veled tettek mert tudom milyen lehetett. :( Én próbálom folytatni a fogyókúrát de nehezen megy le ez a felesleg. Én a 75 kg szeretném először elérni majd a 70-et. Az már reális lenne a centimhez és nem is lennék piszkafa de kövér sem. :)

2015. jan. 3. 00:27
 4/60 anonim ***** válasza:
Depresszió öngyűlölet, így nehezen leszel boldog mellette. Rendszeresen ki kéne beszélned a problémáidat, esetleg terápiára járni. Lelket is ápolni kell.
2015. jan. 3. 08:57
 5/60 A kérdező kommentje:
Jàrok minden 2 hétben emellet kapok gyógyszereket is.
2015. jan. 3. 13:28
 6/60 anonim válasza:

Az a helyzet,hogy ez a társadalom undorító. Mindenki olyan,amilyen. Nem értem,hogy miért nem lehet elfogadni az embereket úgy,ahogy vannak. Én is sok bántást kapok ahhoz képest,hogy 174cm és 56kg vagyok. de próbálj meg azokra figyelni,akik támogatnak! Az a 17kg.. hallod gratulálok! Amúgyis fejlődőszervezetben vagy,fog még alakulni. Legyen önbizalmad! Nézd meg ezt a videót,nekem egy kicsit segített.:) 16/L

https://www.youtube.com/watch?v=J6u_qkCbgXQ

2015. jan. 4. 17:03
 7/60 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. :DD A családtagjaim szerint még nyúlni is fogok hiszen 18 éves koromig növésben vagyok.Valamint van olyan ismerősünk is aki régebben kövér volt most meg tök vékony. Hogy miért? Mert nyúlt. Nem fogyókúrázott hanem nyúlt. :) Remélem én fogok pár centit. :))) És köszönöm a videót ^^ A te súlyodat pedig irigylem :DD
2015. jan. 4. 17:48
 8/60 anonim ***** válasza:

Hmm én személy szerint nagy ellenzője vagyok a nyugati életmódnak és a népmérgezésnek (fizikai és szellemi szinten egyaránt) ami itt folyik.

Annak is, hogy gyerekeket tesznek cukorbeteggé, és még mindig nem tájékoztatják az embereket a cukorbetegség kialakulásának okairól.

Azt is ellenzem, ahogyan a beteg embereket kezelik, az ócska cukorbeteg diétát ami az inzulin eladásról szól, az egészség károsításáról.

Kérdező, viszont.. 15 évesen kicsit nehéz helyzetben vagy. Megtanulhatsz egészségesebben élni, úgy táplálkozni, hogy kevesebb inzulinra legyen szükséged, fogyni tudj. Ez nagyon szuper cél.

Csak ebben nem fog segíteni az orvosod, és többet kell tudnod a téma lényegi részéről mint egy diabetológusnak. Simán megtanulhatsz ennyit, de ehhez olvasnod kell nagyon és akarnod. Ám hosszú távon megérni.

2015. jan. 4. 20:57
 9/60 A kérdező kommentje:
Voltam dietetikusnál ahol feladtak nekem egy kötegnyi értrendet de az valahogy nem vált be. Most egy saját diétán vagyok és kalóriát számolok. Olaj helyett olivaolajat, fehér kenyér helyett barna, és tészta helyett durum tészta. Tehát mindenből az egészségeset. Már évek óta nem eszek chipset, néha megeszek egy kocka csokit de nem minden nap, ritkábban. :)
2015. jan. 4. 21:47
 10/60 anonim ***** válasza:
0%

Kb. ezt ajánlják a dietetikusok.

De a barna liszt is tele van magas inzulinszintet kiváltó keményítővel.. mondjuk neked a hasnyálmirigyed már úgysem dolgozik sokat..

Akkor is sok inzulint kell használnod a barna kenyér miatt, a sok inzulin pedig nehezíti a fogyást és gátolja a zsírégetést.

A tönköly búza is egy nemesített, tetraploid genetikai állományú tönkretett növény, ugyan úgy tartalmaz glutént mint a közönséges búza, ugyan úgy hatalmas keményítő (szénhidrát) terhelést okoz a mi szervezetünknek.

Szóval ennyit az egészségről, ha ezek lennének egészségesek, már tényleg nem lenne beteg ember, mert szinte mindenki ilyeneket eszik (sajnos).

2015. jan. 4. 22:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!