Lehetek boldog így is?
Az a helyzet hogy duci vagyok. Betegséggel kezdődött az inzulinommal pedig semmivel sem ettem többet mint eddig. Ekkor kb. 5-6 éves lehettem. Most vagyok 15. Amikor elértem a 103 kg ez 2014. júniusában volt már azt mondtam hogy elég. Decemberben már 85-86 kilós voltam azaz 17-et fogytam mostanáig. Középfokú depresszióm lett mert általános 4. óta folyton értek engem a bántások egészen 8-ig. De olyan emberektől akik 2-szer akkorák voltak nálam és fiúk. :/ Meg még 1 lány aki görbelábú és a másik pedig tele volt pattanással. Most lettem 9.-es szeptemberben és most elvileg boldog vagyok a sulimban. Mindenki kedves velem nem csúfolnak, sőt az arcomra mindig mondják milyen gyönyörű még otthon is...De így sincs önbizalmam. A lényeg hogy szeretném tudni hogy a depi, pánikbetegség mellett lehetnék boldog, vagy hogyan fogadhatom el így (nem biztos hogy örökre, de hosszú távon amíg nem leszek 70-75 kg a 170 centimhez.) Képet nem szeretnék még küldeni ezért ne haragudjatok.
15/L
Szia.
Mintha csak a saját történetemet olvasnám.
Engem is csúfoltak sokat az általános iskolába, amióta 2 éve középsulis vagyok azóta akik ismernek nem,de azért néha kapok 1-2 bántó megjegyzést, de próbálom figyelmen kívűl hagyni.
Az lebegjen a szemed előtt,hogy minél előbb elérd a kívánt súlyodat. Én most kezdtem el novemberben 112 kilórol, most 95 vagyok , de 65-70kilóig meg sem állok
Ne törődj másokkal,lásd meg magadba a szépet ( vagy próbáld ) . Hangsúlyozd az előnyös részeidet ,ahogy írtad pl az arcod.
Sok sikert neked és kitartást
15/L
Szia!
Nagyon sajnálom amit veled tettek mert tudom milyen lehetett. :( Én próbálom folytatni a fogyókúrát de nehezen megy le ez a felesleg. Én a 75 kg szeretném először elérni majd a 70-et. Az már reális lenne a centimhez és nem is lennék piszkafa de kövér sem. :)
Az a helyzet,hogy ez a társadalom undorító. Mindenki olyan,amilyen. Nem értem,hogy miért nem lehet elfogadni az embereket úgy,ahogy vannak. Én is sok bántást kapok ahhoz képest,hogy 174cm és 56kg vagyok. de próbálj meg azokra figyelni,akik támogatnak! Az a 17kg.. hallod gratulálok! Amúgyis fejlődőszervezetben vagy,fog még alakulni. Legyen önbizalmad! Nézd meg ezt a videót,nekem egy kicsit segített.:) 16/L
Hmm én személy szerint nagy ellenzője vagyok a nyugati életmódnak és a népmérgezésnek (fizikai és szellemi szinten egyaránt) ami itt folyik.
Annak is, hogy gyerekeket tesznek cukorbeteggé, és még mindig nem tájékoztatják az embereket a cukorbetegség kialakulásának okairól.
Azt is ellenzem, ahogyan a beteg embereket kezelik, az ócska cukorbeteg diétát ami az inzulin eladásról szól, az egészség károsításáról.
Kérdező, viszont.. 15 évesen kicsit nehéz helyzetben vagy. Megtanulhatsz egészségesebben élni, úgy táplálkozni, hogy kevesebb inzulinra legyen szükséged, fogyni tudj. Ez nagyon szuper cél.
Csak ebben nem fog segíteni az orvosod, és többet kell tudnod a téma lényegi részéről mint egy diabetológusnak. Simán megtanulhatsz ennyit, de ehhez olvasnod kell nagyon és akarnod. Ám hosszú távon megérni.
Kb. ezt ajánlják a dietetikusok.
De a barna liszt is tele van magas inzulinszintet kiváltó keményítővel.. mondjuk neked a hasnyálmirigyed már úgysem dolgozik sokat..
Akkor is sok inzulint kell használnod a barna kenyér miatt, a sok inzulin pedig nehezíti a fogyást és gátolja a zsírégetést.
A tönköly búza is egy nemesített, tetraploid genetikai állományú tönkretett növény, ugyan úgy tartalmaz glutént mint a közönséges búza, ugyan úgy hatalmas keményítő (szénhidrát) terhelést okoz a mi szervezetünknek.
Szóval ennyit az egészségről, ha ezek lennének egészségesek, már tényleg nem lenne beteg ember, mert szinte mindenki ilyeneket eszik (sajnos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!