Lehetek boldog így is?
Az a helyzet hogy duci vagyok. Betegséggel kezdődött az inzulinommal pedig semmivel sem ettem többet mint eddig. Ekkor kb. 5-6 éves lehettem. Most vagyok 15. Amikor elértem a 103 kg ez 2014. júniusában volt már azt mondtam hogy elég. Decemberben már 85-86 kilós voltam azaz 17-et fogytam mostanáig. Középfokú depresszióm lett mert általános 4. óta folyton értek engem a bántások egészen 8-ig. De olyan emberektől akik 2-szer akkorák voltak nálam és fiúk. :/ Meg még 1 lány aki görbelábú és a másik pedig tele volt pattanással. Most lettem 9.-es szeptemberben és most elvileg boldog vagyok a sulimban. Mindenki kedves velem nem csúfolnak, sőt az arcomra mindig mondják milyen gyönyörű még otthon is...De így sincs önbizalmam. A lényeg hogy szeretném tudni hogy a depi, pánikbetegség mellett lehetnék boldog, vagy hogyan fogadhatom el így (nem biztos hogy örökre, de hosszú távon amíg nem leszek 70-75 kg a 170 centimhez.) Képet nem szeretnék még küldeni ezért ne haragudjatok.
15/L
És most mit fogsz csinálni annak érdekében hogy ezen változtass?
18/F
Egyáltalán nem eszel most egészségesen.
Gyümölcslé SEM egészséges, de te glutént is eszel, komoly szénhidrát forrásokat, tejtermékekre nem emlékszem írtad-e. Olyan dolgokat eszel, amiktől szinte mindenki beteg lesz, előbb vagy utóbb.
Nem csak húsokat és salátát eszel.. tehát ne emeld ki ezeket, hogy egészségesen eszel :)
Hamburgerben is van hús és saláta (is) :D
Öngyilkossági hajlam bár depresszióval is együtt jár, meg antidepresszánsok szedése miatt is kialakul (patológiás) de az egészséges ember gondolatainak is része, szerintem.
Serdülő korban inkább érzelmi túlfűtöttség, önutálat miatt, később jól megfontolt érvek miatt, az élet hiábavalóságának felismerése nyomán..
25
" ...de az egészséges ember gondolatainak is része... "
Azért hiszed ezt mert nem tudod mit jelent egészséges embernek lenni.
Aki öngyilkos akar lenni, az életnek a legalacsonyabb szintjén van.
27
Te nem vagy normális. Mi lenne ha ilyen elborult elmével nem osztogatnál tanácsokat, és nem terjesztenéd a elvakultan negatív hülyeséged?
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!