Szeretnék lefogyni, de nem tudom hogyan kezdjem?
Testsúlykilogrammonként 2g fehérje, 1-2g szénhidrát és 1g zsír (50% telített 50% telítetlen). Ez napi 5 de inkább 6 részre elosztva. Víz 70 kilós embernél 3.5 liter kb de ez is változó. Multivitamin reggel, edzés után fehérje bevitel Azonnal (70 kilós embernél 35g)
Nagyjából ezekből rakd össze a kajádat, de nem etalon.
Fehérje: csirke, hal, marha, pulyka, tojás, túró
Szénhidrát: rizs, teljes kiőrlésű kenyér és tészta, zabpehely
Zsír: olívaolaj, lenmagolaj kókuszzsír, omega 3 kapszula
Zöldség: brokkoli, karfiol, répa, stb
Gyümölcsből csak nagyon keveset.
Edzésnek mehet het 3x Cardió a pihenő napokon meg 3x Aerob edzés de ez lehet több is. Pl 40-60 perc folyamatos gyaloglás.
Hilduci ne viccelj már, hogy szét megy a mája. Mert itt sírom el magam :D Rendben akkor legyen 1.5g ez 400g csirkemell és 3 tojás. Nem a természetes teljes értékű kajával van a gond hanem a sok szemét kajával.
Cukrozott felvágottak, cukor bomba péksütemények, mekis hamburger, tartósítóval televágott üditők, na ez vágja haza a májat, nem az a kis csirke sok párolt zöldséggel.
Mondjuk reggelire ne egyen gyümölcsöt joghurttal. Alap. Egy savas emészthetetlen egyveleg lesz belőle. Hol a szénhidrát és hol a zsír.? Ott van ha elolvasod mit írta.
"csirke mellé párolt zöldséget, és a tojás mellé szintén zöldséget" ez megint ott van mert azt írtam hogy a felsoroltakból rakja össze.
Tudod mennyi fél kiló mell, megpárolva 2 marék mert kimegy belőle a víz. Tudod mikor fogy valaki.? Akkor fogy ha kalória minuszban van. A csirkétől meg a zöldségtől meg a kis szénhidráttól nem fog hízni, arra mérget vehetsz mert olyan arányokat írtam.
Mi van ha túl sok fehérjét visz be a szervezetbe.? Láthatod hogy az alján ott van egy edzés ajánlat és ehhez alap a fentebb írt fehérje bevitel ha jól akar fogyni és nem elzsírosodni, súlycsökkenés mellett. Amikor edzel bőven kell fehérje hogy ne épüljenek le az izmaid. A cél az hogy zsírból fogyjál és ne izomból.
Jah a szója az tényleg jót tesz, főleg a génmanipulált. A szója nagy része az amcsiktól jön :D A skorpió genetikájából raknak át bizonyos elemeket, nem is csoda hogy az a fajta szója még a sivatagban is megterem :D
Tehát a szóját azt tényleg hagyjuk.
Igen Tudom hogy hogy nő fel a csirke itt a fatornyos kis falumba, megkapja a tápot a zöldet a kukoricát meg a vizet és felnő és akár évekig is elél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!