Huszonéves lány vagyok,100kg. Ebben az évben nagyon szeretnék lefogyni, hogy kezdjem el?
Szia!
Én ezzel a módszerrel diétáztam, kb. 3 hónap alatt ment le 9 kg, aztán kénytelen voltam feladni, de remélhetőleg pár héten belül újra tudom kezdeni.
Ha picit odafigyelsz, nem is lesz szenvedés, és a "bűnözős" napokat is lehet okosan csinálni. :D
A legjobb az a módszer lesz, amit Te magad alakítasz ki magadnak. Olvass sokat az egészséges táplálkozásról, dietetikusok tanácsait, szakcikkeket, diétákat, fogyifórumos tapasztalatokat, és próbálj kialakítani egy olyan diétát, amit akár örökre is tudnál csinálni, mert az életmódváltás alapvetően erről szól. Én is így kezdtem, azóta 10 kilót fogytam (3 hónap alatt) nekem eleinte a kalóriaszámolás vált be. Kipróbáltam csomó új alapanyagot, új ételeket, új módszereket, hogyan lehetne kalóriaszegényebben elkészíteni a kedvenc ételeimet. Megismerkedtem a reformételekkel, megkedveltem az ízüket. Ma már nem számolok kalóriát, pontosan tudom, hogy mi fér bele egy napomba, és mi az, ami már nem...
Remélem, hogy Te is megtalálod a számodra ideális módszert, elköteleződsz mellette, és lesz erőd kitartani.
Minden jót!
Én nagyon kövér voltam és ma már táncoslány vagyok haladó szinten! Mindent kipróbáltam, de semmi nem használt, míg végül rájöttem mi a titok. Most már karcsú, vékony vagyok és nagyon boldog!!!!!!!!!!!!
Félreértés ne essék, nem csináltam magammal semmit.Egészséges és kieggyensúlyozott életet élek!
Hála a 8 szabálynak amit be kell tartani.
A 8 TITKOS SZABÁLY BETARTÁSÁVAL BÁRKI LEHET VÉKONY! ÚGY MINT ÉN! Mert minden nő megérdemli hogy csinos és szép legyen ...
1. tej és cukor TILOS
2. almaecetet és borecetet fogyasztani (főzelékekbe, salátákba)
3. Kávé TILOS
4. cukor helyett édesítőszert
5. minden este lefekvés előtt citromos zöldtea mézzel is lehet nyugodtan. A teát főzni nem szabad csak forrázni!A teát fém evőeszközzel kavarni TILOS mert kémiai reakcióba lép a teával és az így elveszti erejét.Én fakanállal szoktam kavarni.
6. Csapvizet inni TILOS. Csak ásvány vagy forrásvizet szabad.
7. Vákum só TILOS! Csak tengeri és jódozott sót szabad.
8. Táncolás, úszás, szobabiciklizés segít jó kondiban tartani.
Csak ennyit kell betartani.Nekem megéri!
Jo ez a nyolc szabaly, egyedul a vizzel nem ertek egyet.
Inni viszont tenyleg sokat kell (25 kilonkent egy litert). A te esetedben 3,5-4 litert naponta, hasznos folyadekot be kellene vinni (leves, tea, viz, asvanyviz).
Inkabb a delelutto orakban igyal, mert estefele mar vizhajto hatasu, ergo csak tobbet pisilsz ki, mint amennyit megittal. Fogyokurazoknak nelkulozhetetlen a salaktalanitasban es anyagcsere karbantartasanal. De elmeletileg mindenkinek rendesen kene inni.
Sok sikert amugy a fogyidhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!