Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Huszonéves lány vagyok,100kg....

Huszonéves lány vagyok,100kg. Ebben az évben nagyon szeretnék lefogyni, hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés
Tipikusan az az ember vagyok,aki evésbe fojtja a bánatát:'(,másrészt régen sokat fogytam koplalással,de a jojóeffektus miatt még többet híztam vissza,azóta nem fogyóztam.Nagyon szeretnék +változni,egészségesen élni, csinosabb lenni.Remélem tudtok segíteni
2010. jan. 9. 08:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én is szeretek enni 27/l de én is úgy fogyizok most, hogy kevesebbet eszek csoki kizárva , süti csak hetente max 2 szer 2 szelet, meg reggeli vacsorára 1 1 szelet kenyeret eszek valami zöldséggel együtt mert egyszer is amikor keveset ettem hullt a hajam a vitamin hiány miatt.
2010. jan. 9. 08:56
 2/12 anonim ***** válasza:

[link]

Szia!

Én ezzel a módszerrel diétáztam, kb. 3 hónap alatt ment le 9 kg, aztán kénytelen voltam feladni, de remélhetőleg pár héten belül újra tudom kezdeni.

Ha picit odafigyelsz, nem is lesz szenvedés, és a "bűnözős" napokat is lehet okosan csinálni. :D

2010. jan. 9. 09:22
 3/12 anonim ***** válasza:

A legjobb az a módszer lesz, amit Te magad alakítasz ki magadnak. Olvass sokat az egészséges táplálkozásról, dietetikusok tanácsait, szakcikkeket, diétákat, fogyifórumos tapasztalatokat, és próbálj kialakítani egy olyan diétát, amit akár örökre is tudnál csinálni, mert az életmódváltás alapvetően erről szól. Én is így kezdtem, azóta 10 kilót fogytam (3 hónap alatt) nekem eleinte a kalóriaszámolás vált be. Kipróbáltam csomó új alapanyagot, új ételeket, új módszereket, hogyan lehetne kalóriaszegényebben elkészíteni a kedvenc ételeimet. Megismerkedtem a reformételekkel, megkedveltem az ízüket. Ma már nem számolok kalóriát, pontosan tudom, hogy mi fér bele egy napomba, és mi az, ami már nem...

Remélem, hogy Te is megtalálod a számodra ideális módszert, elköteleződsz mellette, és lesz erőd kitartani.

Minden jót!

2010. jan. 9. 10:19
 4/12 anonim ***** válasza:

Én nagyon kövér voltam és ma már táncoslány vagyok haladó szinten! Mindent kipróbáltam, de semmi nem használt, míg végül rájöttem mi a titok. Most már karcsú, vékony vagyok és nagyon boldog!!!!!!!!!!!!

Félreértés ne essék, nem csináltam magammal semmit.Egészséges és kieggyensúlyozott életet élek!

Hála a 8 szabálynak amit be kell tartani.

2010. jan. 9. 11:17
 5/12 anonim válasza:
előzőnek: mi az a nyolc szabály?
2010. jan. 9. 11:23
 6/12 anonim válasza:
Ténleg mi az a 8 szabály?:P
2010. jan. 9. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:

A 8 TITKOS SZABÁLY BETARTÁSÁVAL BÁRKI LEHET VÉKONY! ÚGY MINT ÉN! Mert minden nő megérdemli hogy csinos és szép legyen ...

1. tej és cukor TILOS

2. almaecetet és borecetet fogyasztani (főzelékekbe, salátákba)

3. Kávé TILOS

4. cukor helyett édesítőszert

5. minden este lefekvés előtt citromos zöldtea mézzel is lehet nyugodtan. A teát főzni nem szabad csak forrázni!A teát fém evőeszközzel kavarni TILOS mert kémiai reakcióba lép a teával és az így elveszti erejét.Én fakanállal szoktam kavarni.

6. Csapvizet inni TILOS. Csak ásvány vagy forrásvizet szabad.

7. Vákum só TILOS! Csak tengeri és jódozott sót szabad.

8. Táncolás, úszás, szobabiciklizés segít jó kondiban tartani.

Csak ennyit kell betartani.Nekem megéri!

2010. jan. 10. 11:23
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Utolsó,és mennyit fogytál vele mennyi idő alatt? Szedtél vissza belőle?
2010. jan. 12. 16:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Jo ez a nyolc szabaly, egyedul a vizzel nem ertek egyet.

Inni viszont tenyleg sokat kell (25 kilonkent egy litert). A te esetedben 3,5-4 litert naponta, hasznos folyadekot be kellene vinni (leves, tea, viz, asvanyviz).

Inkabb a delelutto orakban igyal, mert estefele mar vizhajto hatasu, ergo csak tobbet pisilsz ki, mint amennyit megittal. Fogyokurazoknak nelkulozhetetlen a salaktalanitasban es anyagcsere karbantartasanal. De elmeletileg mindenkinek rendesen kene inni.

Sok sikert amugy a fogyidhoz!

2010. jan. 12. 17:35
 10/12 anonim válasza:
érdekes ez a nyolc szabály, viszont az édesítőszer méreg... a másik meg, hogy elbírsz aludni, ha este zöldteát iszol??
2010. jan. 13. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!