Huszonéves lány vagyok,100kg. Ebben az évben nagyon szeretnék lefogyni, hogy kezdjem el?
Figyelt kérdés
Tipikusan az az ember vagyok,aki evésbe fojtja a bánatát:'(,másrészt régen sokat fogytam koplalással,de a jojóeffektus miatt még többet híztam vissza,azóta nem fogyóztam.Nagyon szeretnék +változni,egészségesen élni, csinosabb lenni.Remélem tudtok segíteni2010. jan. 9. 08:35
11/12 anonim válasza:
Nagyon jó ez a nyolc szabály!
Tehát akkor ha betartom és ezt eszem mondjuk egész nap:
Reggeli 4 tojásból rántotta, jó sok fehérkenyérrel, szalonnával, hagymával. hozzá ásványvíz.
Délben csülökpörkölt nokedlivel, hozzá is egy kis fehér kenyér, azt mindenhez szeretem.
Este sajtos tejfölös tészta, kis pirított szalonnával, persze tengeri sóval ízesítem.
Ha nassolnék akkor napközben egy kis libatepertő, zsíroskenyérrel mehet ugye?
És egész nap ülve dolgozom...
A 8 szabálynak megfelel, tuti jó lesz ugye?
Húúú köszi, már ma elkezdem!
12/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok, bocs, látom a 8. szabályt... hétvégén kicsit táncolok... mondjuk fél órát. De akkor nem fogok nagyon sokat fogyni? Vagy egyek mellé többet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!