Szeretnék tartósan lefogyni. Hogy kezdjem el? Szerintem ez lassan betegessé válik. A kifejtés lejjebb.
Egy 15 éves lány vagyok 168cm, és 85kg.
És egyre jobban kezdett zavarni, hogy nem kapok a méretemben csőnadrágot, a 'feszülősebb' pólók kiemelik a hájam.
Nagyon szeretnék lefogyni, csak akárhányszor elkezdtem eddig egy-egy diétát, 1 hétig bírtam, és rámtört az az érzés, hogy nekem ennem kell..és elmentem a legközelebbi boltba, vagy ettem valami nassit a spájzból.
És igy ahelyett, hogy lementek volna a kilók, egyre csak jöttek felfelé.
Egy sikeres fogyásom van, volt eddig, amit hónapig bírtam: 9 kg.-t sikerült leadnom, de utána nem sokkal vissza is szedtem.
Már ott tartottam, hogy most elkezdek fogyózni, most elkezdek, de mindíg rámtört ez az evési kényszer vagy mi, hogy nekem most valami hízlalót kell ennem, most!
És ez szörnyű! Már a hitem is elszállt, pedig csodás barátaim, és családom van.
Segítsetek kérlek titeket..mit kéne csinálnom? hogy kéne elkezdenem.Köszönöm!
sajnos nem fog csoda történni, ezt te magadnak kell elkezdeni. ha ennyit nem ér meg az egészséged, ennyire nem vagy igényes a saját testeddel (és mint írtad lelkeddel) szemben, akkor mi hogyan tudnánk segíteni?
Olvasgasd kicsit ezeket a bejegyzéseket, hátha rájössz, hogy mennyire szánalmas amit csinálsz és végre elkezded:
[link] (második bekezdéstől...)
[link] (3. bekezdés)
mellesleg nem ártana neked egy normális érted, és akkor nem adnád fel azonnal (hát ha még lenne akaraterőd is...) diétázni nem úgy kell, hogy random elkezdek keveset enni és majd lesz valami...
A lényeg a mértéktartás, önmegtartóztatás.
Én is voltam 82 kg 165 centihez.
Most 65 vagyok, ami még mindig mehetne lejjebb, de már nemigen mozdul a mérleg.
Cukros, fehérlisztes, zsíros dolgokat mellôzd, és kb napi 1600-1700 kcal fölé ne menj.
Ilyen hidegben nagyon eljárni nem tudsz. Ha van lehetôséged, szerezz be egy szobabiciklit, amit heti 3-4 alkalommal használsz kb 45-60 percet (fokozatosan növeld. Egyébként használtan 3-4 ezer ft-ért lehet venni, én is úgy vettem.)
Ha ez nem, akkor a semminél jóval több a netrôl letöltött videók, Norbi, Réka, Alexandra... Lényeg, hogy rendszeresen csináld.
Nem volt sikeres fogyásod. Ha sikeres lett volna, nem híztad volna vissza... Egy hónap alatt 9 kiló csak koplalással érhető el, az meg tönkrevágja az anyagcserét, és többet hízol vissza.
15 évesen meg meddőséget is okozhat. Fordulj orvoshoz segítségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!