Amerikai narancsdiétát próbálta valaki? Bevált? 3 hét alatt 10 kiló elég durván hangzik szerintem.
Szerintem aki ezt kipróbálta, az már nemigen tud írni...ezért írok én. Valószínű, beválna, de sok jót nem jósolok neki, az biztos...
És valóban: tényleg durva.
10 kiló zsír az kövérnek, nem kövérnek is 70 000kcal kalóriahiány. ha napi 3000kcal-ra van szükségük, akkor ezzel az üzemanyaggal elmennének majdnem 3 hétig úgy, hogy semmit sem esznek. tehát napi 3000kcal deficitjük van. mondanom sem kell, hogy A) ez pont éhezés lenne B) és ilyenkor nem is a zsír fogyna, ilyen nincs.
a nagy fogyásban örültek hogy a visszatartott vizet elkezdte leadni a testük, ennek volt főleg látványa, meg ez volt a tömegvesztés nagy részéért is a felelős.
én sem ismerem ezt a diétát, egyszer a fehérjeturmixporral fogytam le 2 hét alatt 6 kilót.
1 év múlva jött vissza, de csak mert nem figyeltem...
aztán egy gyógyszer miatt 2 hét(!!!) alatt feljött rám még 8 kiló.
Hát azt hittem, elsírom magam...
a turmixportól megundorodtam, képtelen voltam újra kezdeni.
Most belevágtam a tojásdiétába, de nem ám abba az elborultagyúba, hogy tojást tojással!
ehetek csirkemellet, sok zöldséget, egyik nap gyümölcsöt is, néha spenót, stb...
szóval változatos...
2 hét alatt 5-7 kiló mínuszt ígér.
Nekem ez az 5. napom, és már lement 3 kg. Kicsit sem éhezem, nem vagyok levert, semmi bajom.:)
Szerintem inkább ezt csináld, mint a narancsosat.
(Ha kell a pontos menü, leírom)
Ha meg irtó gyors fogyásra vágysz, tegnap olvastam egy receptet, 4 nap alatt -6 kg.
na ezt még nem próbáltam és fenntartásokkal kezelem én is a dolgot, de ha gondolod, próbáld ki. Tisztítókúrának nem rossz.
A lényeg, hogy ne azonnal hagyd abba az ilyen kúrákat, mert azért híznak vissza...
Készíts káposztalevest, az első héten csak zöldség-gyümölcs menjen, a 2.-on már szénhidrát is oké, a 3.-on meg fehérje is kerülhet a tányérra.
És természetesen mozgás!!!!
és igyál minimum 2 liter vizet naponta.
hozzáteszem, még benne vagyok a projektben nyakig, nem tudom, működik-e, csak akkor próbáld ki, ha szimpatikus.
(ezt a 3 hét alatti visszaállást tegnap olvastam, de most így visszaolvasva durvának tűnik, hogy 2 hétig nincs fehérjebevitel... na mondom, valami nem kóser a dologgal, majd kipróbálás közben tudok róla nyilatkozni...)
viszont a turmixporosat ajánlani tudom, ha sok zsír van az emberen, nagyon gyorsan olvad le róla!
a szervezet, durván heti 1 (még egészséges) vagy esetleg 2 kiló (itt már valami nem kóser) zsírt éget el. ha gyorsabb fogyásról beszélünk, az nem fogyás, hanem víz, izom szövet, glikogén apadás..
magyarázat: az energiahiányt nem lehet akármeddig fokozni, éhezéskor zsír tartalékolás lép működésbe. ezért nem ajánl senki heti 1 kilónál több fogyást.
Köszi a válaszokat! Olyan 15 kilót szeretnék lefogyni, az lenne az álmom. De már 12 kilónak is nagyon örülnék. A 163 centimhez most 70 kiló vagyok, ez nagyon sok.
Szerintem kipróbálok 5 napot ebből a narancsosból, aztán meglátjuk. Ma elkezdtem, eddig nem vagyok éhes, elég laktató a menü. De lehet, hogy 2 nap után meg kóválygok, mert nem lesz energiám.
12:31-es válaszoló! Leírnád azt, amit te csinálsz most?
Nem tudom amúgy, hogy a narancsdiétába belefér-e estefelé egy fehérje turmix? Egy időben én is próbáltam, az volt a vacsim, nem is voltam éhes. Csak nap közben meg nassoltam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!