Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megettem tegnap 3400 kcal-t....

Megettem tegnap 3400 kcal-t. Fél kilóval több vagyok ma. Mi ez a fél kiló?

Figyelt kérdés

Mennyi idő után fog visszamenni ez a fél kiló szerintetek? Amúgy most lehetne azt mondani, hogy a kaja súlya bennem ez, de úgy méretkeztem reggel most, hogy voltam nagy wc-n és totál üresnek érzem a beleimet is.

Végre úgy éreztem, hogy elértem egy (számomra) rekord súlyt, erre most meg feljött fél kiló és megint újra ezzel szenvedhetek....

Amúgy a többi napon normálisan eszem és sportolok, csak tegnap eléggé jól ki.szott velem a párom, mivel csináltam neki tejberizst és nem ette meg (200g rizs, 4 ek. cukor, 1L tej összesen = 1600 kcal, és ugye még volt a rendes evésem napközben...). Kénytelen voltam megenni, mert kidobni nem akartam. Másnak nem tudtuk volna adni, eltenni se lehetett volna, mivel most 3 napig nem leszünk otthon.

??

Előre is köszi!!

2012. jan. 14. 08:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Az a fél kiló nagyrészt emésztetlen étel és bélsár, egy kis része vízben raktározott cukor, valamint zsír.

Ne a mérleget figyeld, hanem az alakodat, mérlegelésre egyébként is elég a heti egy alkalom. A súlyunk még a napszakkal is változik!

2012. jan. 14. 08:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha megiszol egy liter vizet, máris feljött rád +1 kg. Nahát! Őszinte szívből kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémád, ha pluszban megeszel 1.2 kg ételt, és másnap wc után 0.5 kg-val több vagy, mint a képzeletbeli ideális súlyod!
2012. jan. 14. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:
az szar. szóval szard ki magad.
2012. jan. 14. 10:17
 4/5 anonim ***** válasza:
az esti kaja még nem ért a végbeledhez, tehát még mindig benned van, mielőtt azt hiszed nem olvastam hogy voltál slozin reggel.
2012. jan. 14. 10:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Jezusom... mekkora kibszás!! XDXDXDxDxDxDxD

Mert amúgy a tejberizs nem áll el 2-3 napot a hűtőben, áááhh dehogy... :D

Vaaaagy várj... lehet, hogy... nincs hűttőd?!

2019. aug. 25. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!