Megettem tegnap 3400 kcal-t. Fél kilóval több vagyok ma. Mi ez a fél kiló?
Mennyi idő után fog visszamenni ez a fél kiló szerintetek? Amúgy most lehetne azt mondani, hogy a kaja súlya bennem ez, de úgy méretkeztem reggel most, hogy voltam nagy wc-n és totál üresnek érzem a beleimet is.
Végre úgy éreztem, hogy elértem egy (számomra) rekord súlyt, erre most meg feljött fél kiló és megint újra ezzel szenvedhetek....
Amúgy a többi napon normálisan eszem és sportolok, csak tegnap eléggé jól ki.szott velem a párom, mivel csináltam neki tejberizst és nem ette meg (200g rizs, 4 ek. cukor, 1L tej összesen = 1600 kcal, és ugye még volt a rendes evésem napközben...). Kénytelen voltam megenni, mert kidobni nem akartam. Másnak nem tudtuk volna adni, eltenni se lehetett volna, mivel most 3 napig nem leszünk otthon.
??
Előre is köszi!!
Az a fél kiló nagyrészt emésztetlen étel és bélsár, egy kis része vízben raktározott cukor, valamint zsír.
Ne a mérleget figyeld, hanem az alakodat, mérlegelésre egyébként is elég a heti egy alkalom. A súlyunk még a napszakkal is változik!
Jezusom... mekkora kibszás!! XDXDXDxDxDxDxD
Mert amúgy a tejberizs nem áll el 2-3 napot a hűtőben, áááhh dehogy... :D
Vaaaagy várj... lehet, hogy... nincs hűttőd?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!