Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Amerikai narancsdiétát próbált...

Amerikai narancsdiétát próbálta valaki? Bevált? 3 hét alatt 10 kiló elég durván hangzik szerintem.

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 07:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

itt a tojásdiéta linkje:

[link]

(fűszereket is használhatsz, én pl. ma olívaolajon készítettem rántottát paradicsommal, hagymával, fokhagymával, zöldfűszerekkel, borssal, paprikával...)

A csirkét pedig curryvel, cayenne borssal, borssal és kevés sóval ízesítem. (ezek is segítenek a fogyásban)

A teába tehetsz gyömbért...

egy kis innivaló:

[link]

szerintem a paradicsomos a legjobb

és nekem még ez is szimpatikus:

[link]

azt a húdezsírégetőt meg csak bemásolni tudom, mert a link nincs meg:

A zsírégető ital hozzávalói az 1. napon:

2 liter víz

2 répa

200 g konzerv kukorica

2 hagyma

200 g sampinyon gomba

Egyéni ízléstől függően adjon hozzá egy csipetnyi sót és borsot.

Alaposan tisztítsa meg a zöldséget és vágja apró darabokra. Egyesítse a hozzávalókat - sárgarépát, hagymát, gombát és a kukoricát - turmixolja addig,

amíg sima, krémes nem lesz. A vizet melegítse fel 70 fokra. Akkor tökéletes a víz hőmérséklete, amikor fodrozódni kezd. Alaposan keverje össze a krémmel úgy, hogy ne maradjon csomós. Ennyi az egész: az 1. napra a zsírégető ital elkészült és fogyasztható.

A zsírégető ital hozzávalói a 2. napon:

2 liter víz

2 répa

200 g barna rizs (megfőzni az előző este)

2 hagyma

2 paradicsom

Alaposan tisztítsa meg a zöldséget és vágja apró darabokra a répát, paradicsomot és a hagymát is. Egyesítse a rizst - amelyet előző este főzött meg a zöldségekkel és turmixolja addig, amíg krémes nem lesz. Úgy, mint az első napon is, forralja fel a 2 liter vizet. Amint a víz eléri a 70 fokot és fodrozódni kezd, öntse rá a krémet. Alaposan keverje össze a krémmel úgy, hogy ne maradjon csomós. Ezt a zsírégető italt kell fogyasztania a második napon.

Íme a zsírégető ital hozzávalói a 3. napon:

2 liter víz

2 répa

2 nyers tojás

2 hagyma

200 g barna rizs

Az előző este főzze meg a rizst: a rizst a megfőzése után mérje le. Tisztítsa meg a sárgarépát, vágja szeletekre és mixelje össze a rizzsel. Adja hozzá a nyers tojást és a megtisztított és felaprózott hagymát. A hozzávalókat óvatosan keverje össze úgy, hogy ne maradjon csomós. Közben forralja fel a 2 liter vizet 70 fokra. Amint fodrozódni kezd a víz, adja hozzá a krémet. Keverje össze úgy, hogy ne maradjon csomós. És íme: kész a zsírégető ital, amivel 4 nap alatt akár 6 kg-ot is fogyhat.

Az ital elkészítése a 4. napon:

2 liter víz

2 csirkemell (az előző este kell megfőzni)

2 répa

2 hagyma

200 g sampinyon gomba

A 3. napon párolja meg a csirkemellet. Aztán a 4. napon tisztítsa meg és vágja darabokra a répát. Mixelje össze a darabokra vágott csirkemellet, répát és a gombát is. Vágja apróra a hagymát és adja hozzá a többi hozzávalóhoz. Addig mixeljük, amíg puhává és krémessé nem válik. Felmelegítjük a 2 liter vizet, amíg fodrozódni nem kezd (ekkor 70 fokos a hőmérséklet). Lassan keverje hozzá a krémet. Ez az utolsó ital a 4. napon. Fontos, hogy ne feledkezzen meg arról, hogy a zsírégető italt hidegen, vagy akár melegen is fogyaszthatja: a hatékonysága mind a két esetben biztosított.

SOK SIKERT A FOGYÓHOZ!!!:)

2012. jan. 16. 13:49
 12/18 anonim ***** válasza:

"Nem tudom amúgy, hogy a narancsdiétába belefér-e estefelé egy fehérje turmix?"

van bármilyen mértékű fogalmad mit jelent az energia és a tápanyag igény?

2012. jan. 16. 14:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

.Aczél.!:)

Szerintem azért kérdez, mert nincs fogalma.

Nekem sincs fogalmam.

De elég elkeserítő megélni, hogy egy kretén gyógyszer miatt (ami oké, konkrétan a diliháztól mentett meg) akkorára híztam, mint még soha.

Tudom, hogy mozgás, normális kaja, és ennyi, nincsenek csodák, de konkrétan nem férek bele, csak egy gatyámba, amiben suliba tudok menni. (Még jó, hogy ez heti 1 napot jelent.)

Szóval szerintem tök jó lenne, ha felvilágosítanál minket, és nem csak hőbörögnél, hogy "mi még ezt sem tudjuk."

Az apám élsportoló, elmondta, hogy kellene normálisan fogynom, de nem tudnék még hónapokat ilyen sz.r testben eltölteni.

Ráadásul egy sérülés miatt nem tudok tornázni...

A kutyáimat alig tudom megsétáltatni...

Bocsi, kérdező, nyilván nem nekem szólt .Aczél. válasza, csak ez kikívánkozott.

2012. jan. 16. 14:14
 14/18 anonim ***** válasza:

pedig pontosan neki szólt. ott van az idézet, ami az ő írásából származik. Te meg elvileg mindent tudsz, ha apád elmondta. azt is tudod, hogy normális táplálkozás nélkül nincs fogyás, csak izom vesztés és másodlagosan zsír vesztés. azt is tudod, hogy rövid idő alatt sincs fogyás. úgy hogy ahogy eddig kibírtad, nem tehetsz mást mint most is kibírod az adott helyzetet, mert ahogy alapvetően gyors hízás sincs /relatív/ úgy gyors fogyás sem.

sőt hízás még lehet gyors, mert egy gyógyszer kiválthat olyan hatást, amitől lelassul az anyagcsere, és sokkal kevesebb étel is elég, tehát sokkal több fölösleg marad elraktározásra. de apád a tápanyagszükségletről is beszélhetett gondolom.

Kérdezőnek meg: [link]

itt minden le van írva. bár nem ígérnek heti több kiló fogyást, mert az nem reális, ezen az oldalon pedig többnyire reális dolgok vannak írva. tehát ők az emberi test működését vették alapul.

2012. jan. 16. 14:20
 15/18 A kérdező kommentje:

Kedves Aczél! Ha sok fogalmam lenne, nem kérdeznék... A fehérje turmixot a férjem javasolta, ő kondizik, ő issza. Csak épp neki az a rögeszméje, hogy addig ne csináljak semmit, ne változtassak az étrenden, amíg el nem kezdek rendszeresen és intenzíven mozogni. Oké, ez így jól is hangzik, csak 11 hónapos gyerek mellett nem egyszerű. :)

Most ha másra nem jó ez az 5 napos diéta, arra igen, hogy egy kis akaraterőre tegyek szert. Előtte már nem egyszer próbáltam azt, hogy csak kevesebbet eszek, meg 6 után semmi szénhidrát, hasonlók. De mindig belebuktam, mert nassoltam, meg "ez még belefér" elven ettem olyat is, ami nem kellett volna.

De ezt most be akarom tartani! Szóval nem kioktatást vártam, hanem olyan emberek válaszát, akik okosabbak a témában, mint én. :)

13:49! Köszi a linkeket, átnézegetem! :)

2012. jan. 16. 14:43
 16/18 anonim ***** válasza:

nem kioktatást írtam..

fehérjéből meg elég sok belefér az egészséges ember étrendjébe (vesegyulladás, elégtelenség esetén van korlátozás) méghozzá olyannyira sok, hogy 1-2g/ttkg fehérje nyugodtan mehet. ergó egy 20-30g-os turmix nem fog túlzott bevitelt okozni. nem mintha 3g/ttkg gond lenne 1-1 napon, vagy egy időszakban.

összes elfogyasztott élelmiszerre figyelj, nassal mindennel együtt!

2012. jan. 16. 14:49
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi! Nassolni nem akarok, ezért is gondoltam estére egy turmixot, mert akkor nem kezdek el a hűtő felé kacsintgatni. :)
2012. jan. 16. 14:58
 18/18 anonim válasza:

Túl vagyok az első 5 napon.

170cm magas vagyok és 88kgról indultam. Most 5 nap után 86,7kg vagyok. Szóval szerintem 3 hét alatt nem hiszem, hogy 10kg lemegy.... max 2- 3.

2013. márc. 27. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!