Heti 1 kiló fogyás jó? Szerintem nem rossz, de a családom azzal piszkál, hogy nem is fogyok semmit.
Szóval, eddig 4 kilót fogytam, 1 hónap alatt kb és sokan azzal jönnek nekem, hogy nem is látszik, hogy fogyózom, meg hiába csinálom, nincs semmi változás, úgyse fogok lefogyni, stb. Szerintem egy hónap alatt 4 kiló nem rossz, és látszik is, érzem a ruháimon, de azért még nem olyan feltűnő, főleg, hogy télen jobban felvagyok öltözve, de pl a párom látja a változást. Többet kellett vola már fogyjak?
10-15 kilót akarok fogyni.
Teljesen jó ez!
Egyébként a fogyás amúgy sem egyenletes, lesz, amikor hirtelen majd jobban látszik rajtad, aztán lesz stagnálás. A lényeg, hogy akkor sem szabad feladni, mert ez természetes.
Kitartást!
(Családod elég csúnyán viselkedik... :()
nekem a -10 kg-t se vette észre a barátomon kívül senki... elég egyenletesen volt eloszlatva rajtam a háj, szóval lehet ezért. néha megkapom egy sráctól, hogy hú de jó az alakod ebben a ruhában, de szerintem nem tudatosul benne, hogy mostmár nem a ruha miatt ilyen.
a szüleidet sz.rd le ilyen téren, másnak meg ne mondjad a fogyás dolgot, majd maguktól észreveszik, vagy ha nem az se baj, lényeg, hogy lemenjen az a 10 kiló.
emlékszem amikor én kezdtem el edzeni járni és fogyni, édesapám csak nem hagyta abba a psizkálást, csak a "malacozás" helyett azt hajtogatta, hogy megint hogy nézek ki, átszakadok...Valakinek semmi nem jó, ne hallgass rájuk.
amúgy dühítő, hogy emberek így nőnek fel, saját családjuk szekálja őket.
Nem kell, hogy többet fogyj, számold ki.
Ha minden hónapban 4 kilót fogysz, 4 hónap mulva olyan leszel, mint egy nádszál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!