Hogyan tudnék lefogyni? Hogyan kezdjem?
13 éves lány vagyok
177 cm, 82 kg.
Elég nehéz az életem,sok mindenen keresztül mentem,és cukorba folytottam a bánatom.
Ekkor még kicsi felesleg volt rajtam, de a suliba máris észre vettték, és daginak csúfoltak.
Ez nagyon bántott,és megint a cukros nasikhoz nyúltam.
Azóta is így megy, csak ebben tudom elfojtani a szomorúságom :(
Hogyan kezeljem ezt?
Miket egyek, mennyit és mikor?
Mit sportoljak,mennyit?
Kérlek segítsetek.
Nem akarok megbetegedni,és szeretnék csinos lenni.
20 kg-t szeretnék leadni kb.
(Cukorterhelésen voltunk. Szerencsére rendben vagyok.Koleszterinem sem magas.Úgyhogy addig szeretnék lefogyni, míg nincs baj :( )
Értelmes válaszokat szeretnék.
Előre is nagyon nagyon szépen köszönöm.
Elhatározás kérdése az egész:2 fő dologbol áll: 1. egészséges étrend 2. rendszeres testmozgás
14évig élsportolo voltam(válogatott voltam)súlycsoportos sportágban versenyeztem, emiatt rengeteget fogytam. Általában 1-1 versenyre 8-10kilót egy hét alatt.
Valamennyire értek hozzá,ha gondolod irj privat üzit és pár napon belül válaszolok
Hajrá!!!
Jó lenne a ha leírnád, köszönöm.
De nincs beállítva hogy tudjak írni neked privátot:S
Megtennéd hogy ide leírod?
Első válaszadó, neked is nagyon nagyon köszönöm.
Jöjjenek még válaszok :)
Reggelire joghurtot ettem 1 kiflivel/zsömlével.
Tízóraira gyümölcsöt ettem, 1-2 alma, 1 nagyobb narancs, ritkábban banán. Ebédre normálisan ettem, amit anyukám főzött, csak épp feleannyit, mint az ideáig.(A paradicsomlevestől kezdve a csülök pékné módján át.) Uzsira szintén gyümölcsöt ettem, esetleg teljeskirörlésű zabpelyhet.Vacsorára salátát ettem, csináltam magamnak mindenfélét. Pl. répa saláta, chef saláta... Sok jó kis saláta van. Néha, amikor már nagyon untam, volt hogy 1-2 főtt tojást ettem sovány felvágottal. Lefekvés előtt 2 órával ettem utoljára. Naponta sétáltam 1,5-2 órát a kutyával, vagy egyedül. Hetente egyszer úsztam és heti 2x tornáztam Bíró Icára (akkor az volt a menő)természetesen a séta mellett. Minden kaja előtt ittam 2-3 pohár vizet, és naponta megittam a 2 liter vizet is. 3 hónap alatt sikerült leadnom 13 kilót, és azóta is tartom a súlyom. Most 23 éves vagyok, 160 cm és 61 kg. Van rajtam egy kis fogni való, de soha sem akartam az a kötőtű lenni. Én jól érzem magam így. Most már nem sétálok mindennap,sajnos nincs rá időm. Annyit teszek, hogy egészségesen étkezem, és heti 2x mozgok intenzíven 1 órát. Változó,hogy mikor mit, de többnyire szoba bringázom, úszom.
nagyon köszönöm szépen. :)
el kezdem, már holnap az életmódváltást, és remélem sikerülni fog!
az eredményt majd megírom :)
Sok sikert és kitartást az életmód váltáshoz! :)
Ami nagyon fontos, hogy nem szabad feladni! Még akkor sem, ha úgy érzed, hogy egy ideig megáll a fogyás! De én nagyon szurkolok neked, mert tudom,hogy milyen rossz, ha emiatt csúfolnak. Nem kell velük foglalkozni, a lényeg, hogy magadnak felelj meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!