Mit csináljak, ha -15 kg után belefáradtam az állandó odafigyelésbe, a kalóriák számolgatásába?
Egyszerűen már akkora teherként élem meg ezt az egészet, olyan szörnyű, hogy nem táplálkozhatom szabadon, mint régen.
Folyton csak ez az állandó számolgatás, egyszerűen gyűlölöm, főleg mikor a családom előttem zabálja a finomsbbnál finomabb falatokat, és engem is kínálgatnak.
És a legrosszabb, hogy hátra van még 10 kiló, de így nem tudom hogy fogom leadni, ha már ennyire oda van a lelkesedésem.
Olyan rossz nézni, hogy más kétpofára tömheti magába a szemét kaját, és semmi sem látszik meg rajta, én meg egy szelet sütit se merek enni már 6 hónapja, mert attól félek, hogy minden visszajön.
Olyan igazságtalan az élet. :(
Úgy döntöttem, hogy egy hónapig szüneteltetem a diétát, vagyis inkább a kalóriaszámolást, lisztes termékeket, tejtermékeket, bolti kaját továbbra sem fogok fogyasztani, cukrot sem szeretnék, de sajnos a magas kakaótartalmú csokiban van, és ugyanúgy tornázom. Lehetőleg nem szeretnék minden nap bezabálni, de az sem baj, kell ez a lazítás most nekem, úgy érzem, hogy egy csöppet rágörcsöltem az egészre.
Nem baj, ha visszajön 1-2 kiló, most úgy érzem, hogy több energiám is van, most fontosabb a vizsgaidőszak, meg hogy lehetőleg minél kevesebb vizsgán hasaljak el.
Majd 1 hónap múlva jelentkezem, hogy hogy alakultak a dolgok.
Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
Én sem szeretnék megszállott fogyókúrázó lenni, viszont tudom, hogy a "bűnös" ételek engem kifejezetten hízlalnak, ezért próbálom őket kerülni amennyire csak lehet.
Tudom, hogy 1-2 szelet sütiből semmi gondom nem adódhatna, de félek, hogy elkap a hév, és nem állok meg annyinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!