Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha -15 kg után...

Mit csináljak, ha -15 kg után belefáradtam az állandó odafigyelésbe, a kalóriák számolgatásába?

Figyelt kérdés

Egyszerűen már akkora teherként élem meg ezt az egészet, olyan szörnyű, hogy nem táplálkozhatom szabadon, mint régen.

Folyton csak ez az állandó számolgatás, egyszerűen gyűlölöm, főleg mikor a családom előttem zabálja a finomsbbnál finomabb falatokat, és engem is kínálgatnak.

És a legrosszabb, hogy hátra van még 10 kiló, de így nem tudom hogy fogom leadni, ha már ennyire oda van a lelkesedésem.

Olyan rossz nézni, hogy más kétpofára tömheti magába a szemét kaját, és semmi sem látszik meg rajta, én meg egy szelet sütit se merek enni már 6 hónapja, mert attól félek, hogy minden visszajön.

Olyan igazságtalan az élet. :(

2014. jún. 2. 22:46
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Úgy döntöttem, hogy egy hónapig szüneteltetem a diétát, vagyis inkább a kalóriaszámolást, lisztes termékeket, tejtermékeket, bolti kaját továbbra sem fogok fogyasztani, cukrot sem szeretnék, de sajnos a magas kakaótartalmú csokiban van, és ugyanúgy tornázom. Lehetőleg nem szeretnék minden nap bezabálni, de az sem baj, kell ez a lazítás most nekem, úgy érzem, hogy egy csöppet rágörcsöltem az egészre.

Nem baj, ha visszajön 1-2 kiló, most úgy érzem, hogy több energiám is van, most fontosabb a vizsgaidőszak, meg hogy lehetőleg minél kevesebb vizsgán hasaljak el.

Majd 1 hónap múlva jelentkezem, hogy hogy alakultak a dolgok.

Mégegyszer köszönöm a válaszokat!

2014. jún. 8. 08:46
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nézegess fitness blogokat, mert sütik, torták, tésztaételek és kb. minden létező ételcsoport finom falatjainak van egészséges változata. A magas kakaótartalmú étcsokoládétól meg pláne nem kell félni, ha 1-2 kockát elmajszolsz néha, az még jót is tesz. Nem csak az élhet ám egészségesen, aki csirkemellfilét meg zöldséget eszik kizárólagosan. Ne légy elvetemült diétázó, mert előbb-utóbb beleőrülsz, hogy mindenről le kell mondanod, elkezdesz zabálni, és akkor tényleg visszahízol, még nagyobbra, mint valaha. Ha meg félsz a plusz kalóriáktól, akkor tessék elégetni, erre való a sport. :)
2014. jún. 8. 09:04
 23/23 A kérdező kommentje:

Én sem szeretnék megszállott fogyókúrázó lenni, viszont tudom, hogy a "bűnös" ételek engem kifejezetten hízlalnak, ezért próbálom őket kerülni amennyire csak lehet.

Tudom, hogy 1-2 szelet sütiből semmi gondom nem adódhatna, de félek, hogy elkap a hév, és nem állok meg annyinál.

2014. jún. 8. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!