Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ennyi agyhalott,...

Miért van ennyi agyhalott, aki tolja magába a különböző fogyasztószereket és táplálékkiegészítőket (igen, a fehérjékről is beszélek), és azt hiszi, hogy egészségesen táplálkozik?

Figyelt kérdés

Rengeteg ember testépítőktől kezdve sportolókig stb. tolja (jobb esetben csak) a fehérjét, és azt hiszik ez olyan hűde egészséges, aztán kikiáltják magukat az egészség mintapéldányainak.

Senki nem veszi észre, hogy műcuccokat visz be a szervezetébe, ami kizárólag annak tesz jót, aki ezt gyártja és eladja? Miért ez lett az egészséges étkezés netovábbja (jó, tudom, a marketing miatt, meg azért, mert bárkivel elhitetnek bármit) és hogyan lehetne megfékezni vagy már túl késő, mert túl sok az agymosott?

2014. ápr. 8. 17:25
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:

te tényleg nem fogtál fel semmit abból, amit írtam a véleménnyilvánításról, de gondolom kikivánkozott belőled, hogy te értesz hozzá. oké. kösz a linkeket amúgy, majd elolvasom, de egyébként tudom hogyan készítik.

"nekem áll feljebb"---ezt miből gondolod? meg kisanyám, ezt is...szép stílus. kár, hogy az emberek úgy általában képtelenek az eszmecserére. elbeszélünk egymás mellett. mondjuk igazából nem vártam mást, ráadásul, ha már "megtanultad a suliban", akkor az tuti úgy is van. aztán jön egy link, ahol elemeire szednek szét valamit, aztán természetesnek kell hívni.

innentől elég reménytelen, de erről beszéltem eredetileg is, hogy már túl késő megállítani ezt az ipart, mindenkit beszívott.

persze, normál esetben nem eszünk nyers tojást, ez sem olyan, ami hosszú távon jó. a szalmonellának minimális esélye van (igen, kockázatos bizonyos százalékban).

na mindegy, csak annyit sajnálok, hogy aki ide ír, csak röhög egy jót, meg idiótázik, de soha nem fog utánanézni semminek, aztán meg lehet sírni. nem is tudom miért érdekel ez, csak már kikivánkozott belőlem.

2014. ápr. 8. 23:29
 42/69 A kérdező kommentje:
40. mondd meg, hogy melyik állítás nem igaz.
2014. ápr. 8. 23:30
 43/69 A kérdező kommentje:
komolyan, tényleg felesleges ez az egész, nem mintha a gyk váltaná meg a világot, de hát.
2014. ápr. 8. 23:31
 44/69 anonim ***** válasza:
Pedig ahelyett, hogy örülnél, mert így legalább van egy gumicsontod. Ha csak szárazon érveltem volna, nagyon nagy bajban lettél volna. Az a fajta ember lehetsz ezek alapján, aki elolvas pár "világ helyzete mindenleleplező botránycikket", én onnantól felhatalmazva érzi magát, hogy megmondja, mi folyik itt. Mert az, hogy ismételgeted, hogy "műkaja", az nagyon messze van az 'elemeire szedés'től. Pl az, hogy laborban csinálják, tárgyi tévedés, mert nem ott csinálják. Ekkora mennyiséget nem is lehetne, ebből meg az látszik csak, hogy fogalmad sincs, hogy is működnek a dolgok. Pedig ha tudnád, mik vannak valójában... Egy csomó dolognak nagyon jól megvan az oka, hogy miért úgy van, ahogy, és hiába tűnik félelmetesnek, nem az.
2014. ápr. 8. 23:43
 45/69 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam. :)
2014. ápr. 8. 23:44
 46/69 A kérdező kommentje:

Botero, mégse teszem fel a kérdésem, edző bá' megválaszolta (mondjuk eddig olvastam az egész igénytelen oldalt, kár, hogy ekkora reklámembere vagy ennek, majd irtom, ahol tudom. Idézek:

"Káros-e a táplálék kiegészítő?

A hülyeség káros. A táplálékkiegészítők könnyen emészthető koncentrált élelmiszerek:

kaja. Semmi károsat nem tartalmaznak, nem úgy, mint a tévé és a napilapok.

Káros-e a babatápszer? Vagy a zacskós leves? Ezek gyártástechnológilag ugyanolyan termékek. Igaz, sokkal rosszabb minőségűek, mint a táplálékkiegészítők."

na ennyit az oldal színvonaláról, egy vicc.hülye stílus, hülyegyerekeknek. de legalább megmondja a frankót, hogy táplálékkiegészítő=zacskós leves, csak sokkal minőségibb. behalok. :D és van, aki ezek után komolyan tudja venni. ehhez meg grat.

mondjuk az itteni válaszok is egy dologra voltak jók, egyetlen kivétellel mindenki közölte, hogy "idióta, hülye, hiteltelen" bla bla bla, aztán ment tovább. Na ezért lesz nehéz kiirtani ezt az iparágat sajnos. Az embereket nem érdekli a saját egészségük, amit szajkóznak nekik, azt mind benyelik (mint a zacskós levest).

Az egyetlen "érvelésre" tett kísérlet érdekesen zárult, megkaptam egy tejport gyártó kereskedelmi cég linkjét arról, hogy miért jó a tejpor. Meggyőző.

Egyébként is jellemző, Wash, hogy rámentél az egyetlen dologra, ami még valamennyire védhető, a szűrt eljárással készülő természetes tejsavópor. A kérdésemben ez nem szerepel, hány százalék nyomatja ezt a sok mérgező, arzénos cuccok helyett?

Kár, hogy manapság oylan emberek is szerezhetnek diplomát, akik úgy indítanak egy érvelést, hogy "kisanyám". De mindegy, ez is csak a gyk-n megy, a való életben ezt körberöhögik, úgyhogy nem megy sokra ez a stílus. Amellett persze simán el lehet siklani, hogy egyél természetes fehérjét.

Sebaj, ti egészségesek vagytok, legyetek vele boldogok.

2014. ápr. 9. 10:25
 47/69 anonim ***** válasza:

Azt írta, hogy ugyanúgy gyártják, látom szövegértelmezés 0.

De ennyi erővel azt is megkérdezhetnéd, hogy az agyhalott aki tejet iszik?

2014. ápr. 9. 10:39
 48/69 A kérdező kommentje:

ugyanúgy gyártják, na ez a baj. de ragadjunk le a szövegértelmezésnél, az eddig úgyse ment senkinek itt a válaszolók közül.

miért a tej szerinted egészséges? igen, megkérdezhettem volna azt is. meg azt is, hogy aki délben napra megy fényvédő nélköl, az normális-e. de pont nem ehhez volt kedvem.

2014. ápr. 9. 10:55
 49/69 anonim ***** válasza:
Ha én reklámembere vagyok az adott oldalnak,akkor te meg a GYIK.hu-nak,jó sok kattintást generálsz. Nem foglak/akarlak meggyőzni,inkább ignorállak.
2014. ápr. 9. 11:18
 50/69 anonim ***** válasza:

Igen, a tej egészséges.

Aki meg tejellenes, pont a tejcukor ellen ágál, a fehérjeporokban meg a tejfehérje van, ami ellen senki nincs, csak te.

2014. ápr. 9. 11:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!