Miért van ennyi agyhalott, aki tolja magába a különböző fogyasztószereket és táplálékkiegészítőket (igen, a fehérjékről is beszélek), és azt hiszi, hogy egészségesen táplálkozik?
Rengeteg ember testépítőktől kezdve sportolókig stb. tolja (jobb esetben csak) a fehérjét, és azt hiszik ez olyan hűde egészséges, aztán kikiáltják magukat az egészség mintapéldányainak.
Senki nem veszi észre, hogy műcuccokat visz be a szervezetébe, ami kizárólag annak tesz jót, aki ezt gyártja és eladja? Miért ez lett az egészséges étkezés netovábbja (jó, tudom, a marketing miatt, meg azért, mert bárkivel elhitetnek bármit) és hogyan lehetne megfékezni vagy már túl késő, mert túl sok az agymosott?
Szerintem a fehérjeporokkal nincs gond (kivéve a szója alapúak). Én speciel nem tudok megenni annyi csirkét, hogy meglegyen a napi megfelelő fehérjebevitelem, így napi 1-2 protkó turmix nagy segítség.
Ennyi erővel a bolti csirkehús is egészségtelen, az agyonvegyszerezett gyümölcsökről, zöldségekről nem is beszélve.
16. jó, hét nem nagyon érted, hogy mit írok, nem baj. nálad megáll a fehérje a csirkénél, ennyi. + por. kár.
17. koncentrált=feldolgozott nem? azt szeretném tudni, hogy mitől egészséges, mitől különbözik az általad is írt kenyértől, ami szintén feldolgozott. ha valaki azt mondja, hogy a fehérjeporok nem többszörösen feldolgozott dolgok, akkor az nekem furcsa.
nyilván lehet minél jobb minőségű, minél több természetes dolgot tartalmazó fehérjét kapni, de a nagy többség ezzel (se) foglalkozik. de a feldolgozás során minden jót elveszít, aztán azt szépen visszapakolják bele mesterségesen (és akkor még örülhetsz, ha túl sok mérgező dolog nem került mellé).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!