Jean McDonald visszajött a halálból, de vajon mi késztette erre?
Figyelt kérdés
Egy 64 éves, nagymamáról van szó, de vajon hogyan lehetséges ez? állítólag 30 percig halott volt aztán visszajött a halálból vajon mi késztette erre? a nyugdíj unokák vagy netán a gyerek nyakán akart élősködni? sosem tudjuk
meg a valódi okokat! forrás... [link] Üdv, Jigsaw azaz J ügynök10-es :D
2013. dec. 10. 19:44
1/21 anonim válasza:
vagy az ösztönei megsúgták, hogy az utolsó helyet is elfoglalták a buszon...
2/21 A kérdező kommentje:
exedra nem híszem szerintem a nyugdíj ösztönözte nem akarta a gyerekekre hagyni.
2013. dec. 10. 19:59
3/21 anonim válasza:
Azta....qrtafarkú kismalacka! :O az igen! Chuck Noris leszármazottja! Érdekes! :O
4/21 A kérdező kommentje:
20:00 Nagyon vicces vagy a Chuck Noris viccekkel talán Jean McDonald a fiatal korában röhögött volna rajtuk. xD
2013. dec. 10. 20:17
5/21 Információ Kapitány válasza:
Itt hagyta a betétszámlakönyvét.
6/21 A kérdező kommentje:
A kérdést komolyan tettem fel nem viccnek szántam. :P
2013. dec. 10. 20:30
7/21 anonim válasza:
Odaát találkozott Sztálinnal, Leninnel, Szálasival és úgy gondolta, hogy akkor már inkább a Földön és Orbánnal.
9/21 anonim válasza:
Leakarja védettni a nevét, hogy a McDonald's-ból származó bevételből kapjon egy kis részesülést.
10/21 A kérdező kommentje:
Ááá! nem híszem lehetséges, hogy a gyerekek életét akarja keseríteni a boszorkány.:D
2013. dec. 11. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!