Ha valaki már egyszer visszajött a halálból, akkor ugyanazzal, mint a halál előtt, vagy másik lélekkel él tovább?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 10:48
1/12 anonim válasza:
Elég értelmetlen a kérdésed, mivel ha meghalsz akkor csak a tested hal meg, a lélek örök, azaz nem kaphatsz új lelket, mivel te magad vagy az. Meg ha meghaltál akkor max reinkarnálódva jöhetsz vissza, máshogy nem nagyon, azaz új testet azt kaphatsz.
2/12 A kérdező kommentje:
De a lélek kiszáll a testből!
2011. jan. 21. 11:04
3/12 anonim válasza:
Aztán visszaszáll belé. Hányszor olyan esetről hallottál, mikor a halálból visszatért nem önmaga volt?
4/12 anonim válasza:
én néhány éve visszajöttem mert visszaküldtek. egy rutin műtét alatt tulaltattak..... a lelkem ugyan az mint volt csak a felfogásom más
5/12 anonim válasza:
11:32
Miben változott a felfogásod? Régebben például gyakoroltad a helyesírást?
7/12 anonim válasza:
Ha valamiért, elhagyod a ested, és visszajössz akkor evidens, hogy te lelked jött vissza. Olyan nincs, hogy más tér meg a te testedben.
8/12 anonim válasza:
A "lélek" TE vagy! Ezért nincs értelme azt mondani, hogy más lélekként térsz vissza, mert nem lehetsz más. Akkor az már nem te lennél.
9/12 A kérdező kommentje:
Hát ez az! Egyszer kiskoromban meghaltam! És félek, hogy már egy ismert testbe szállt vissza a lelkem. Vagyis nem én haltam meg... értitek?? Hanem az én lelkem költözött bele valaki lelke helyett! És így tartom életben a testet, és mindenki örült, hogy visszatértem, közben meg nem is nekem örülnek .
2011. jan. 21. 13:35
10/12 anonim válasza:
Kiskorodban meghaltál, de nem is te haltál meg, és a lelked beköltözött egy másik testbe?? :)) Szerintem keress meg egy pszichológust de gyorsan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!