Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha valaki már egyszer visszajö...

Ha valaki már egyszer visszajött a halálból, akkor ugyanazzal, mint a halál előtt, vagy másik lélekkel él tovább?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 10:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég értelmetlen a kérdésed, mivel ha meghalsz akkor csak a tested hal meg, a lélek örök, azaz nem kaphatsz új lelket, mivel te magad vagy az. Meg ha meghaltál akkor max reinkarnálódva jöhetsz vissza, máshogy nem nagyon, azaz új testet azt kaphatsz.
2011. jan. 21. 11:02
 2/12 A kérdező kommentje:
De a lélek kiszáll a testből!
2011. jan. 21. 11:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Aztán visszaszáll belé. Hányszor olyan esetről hallottál, mikor a halálból visszatért nem önmaga volt?
2011. jan. 21. 11:06
 4/12 anonim válasza:
100%
én néhány éve visszajöttem mert visszaküldtek. egy rutin műtét alatt tulaltattak..... a lelkem ugyan az mint volt csak a felfogásom más
2011. jan. 21. 11:32
 5/12 anonim ***** válasza:

11:32

Miben változott a felfogásod? Régebben például gyakoroltad a helyesírást?

2011. jan. 21. 11:33
 6/12 anonim ***** válasza:
11:32-es!Kik küldtek vissza?
2011. jan. 21. 11:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha valamiért, elhagyod a ested, és visszajössz akkor evidens, hogy te lelked jött vissza. Olyan nincs, hogy más tér meg a te testedben.
2011. jan. 21. 12:14
 8/12 anonim ***** válasza:
A "lélek" TE vagy! Ezért nincs értelme azt mondani, hogy más lélekként térsz vissza, mert nem lehetsz más. Akkor az már nem te lennél.
2011. jan. 21. 12:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát ez az! Egyszer kiskoromban meghaltam! És félek, hogy már egy ismert testbe szállt vissza a lelkem. Vagyis nem én haltam meg... értitek?? Hanem az én lelkem költözött bele valaki lelke helyett! És így tartom életben a testet, és mindenki örült, hogy visszatértem, közben meg nem is nekem örülnek .
2011. jan. 21. 13:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Kiskorodban meghaltál, de nem is te haltál meg, és a lelked beköltözött egy másik testbe?? :)) Szerintem keress meg egy pszichológust de gyorsan..
2011. jan. 21. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!