Lenne valakinek kedve együtt fogyózni? Mondjuk mostantól kezdve 2 hónapig?
Minden nap leírhatnánk ide hogy mit ettünk, mennyit edzettünk, milyen sikereket értünk el!
Motiválhatnánk egymást! :)
Ha valaki benne van akkor írjon ide!
nekem ma
reggeli 5 zabfalat
tizorai egy alma
ebed turo rudi
uzsi kigyouborka
vacsi rizs + frankfurti virsli sajttal... nekem a sajtrol kellene lemondani...
a mozgast letudtam takaritassal es lomtalanitassal :) de holnap mar visszamegyek edzeni, ugyhogy kicsit megnyugszik a lelkiismeretem :)
Aniko: kitartas! menni fog az, oszd be, hogy ma egy csik, holnap egy csik... es nem tudom, nem tudod megmondani a lanyodnak, hogy most egy darabig ne hozzon neked csokit mert fogyni szeretnel? mert nalunk pl Apukam tulsulyos es szerintem mar a szamat ragasztana be, hogy hagyjam beken a fogyni kell dumammal, mondjuk en tenyleg allandoan piszkalom szegenyt, hogy mit ehet es mit nem..szerintem egy gyerek is megerti ezt es neked is bizti jo lenne ha tamogatna, na persze nem olyan hibbant modon, mint en :D
Alyna
A fekete rizst majd kóstold meg, nekem ízlett, de olyan furán néz ki :)
Én próbálom magam tartani a szénhidrátban szegényebb kajákhoz, meg az édességmentességnek. Azt hiszem viszont ez csak arra jó, hogy ne hízzak tovább, fogyni nem fogok tőle, hiába a mozgás is. Szóval valami radikálisabbat kéne keresnem, bár éhezni nem akarok azért. Anikó így tényleg nehéz dolgod lesz, de ne add fel :)
Sziasztok! Bocsi hogy így eltűntem!
Ma éjgyomorra bicikliztem negyed órát.
A reggelit elszúrtam: egy szelet finom puncs torta :s
Tízórai: 2 szelet baromfi sonka.
Ebéd: kb 2 óra alatt 3 kis adag paradicsom-lilahagyma saláta 3 szelet baromfi sonkával és egy barna magvas pirítós egy újabb szelet sonkával.
Uzsi: ezt is elszúrtam. 3 sor Boci tejcsoki. Ez a kis soros fajta.
Vacsora még nem tudom mi lesz de nem akarok semmi nehezet.
Szerintetek eddzek még ma?
Most vagyok 172/55 kicsit elnéztem a paramétereket. Szóval 50 kiló szeretnék lenni! :)
Elcsábultam! :/
Ettem még fél 6 körül egy tükörtojást egy szelet baromfi sonkával és egy gombával.
Plusz az előbb ettem egy sor Oreos Milkát és egy szelet fehér kenyeret egy háromszög sajttal és 3 szelet turista felvágottal! Ma már semmit nem ehetek!!!!
nekem reggeli 5 zabfalat
ebed: turo rudi
uzsi kigyoubi + 2 zabfalat
vacsi rizs + 2 virsli + sajt
mozgas 1 ora ugetes
Alyna
Hogy haladtok? Én úgy érzem magam mintha kövérebb lennék mint voltam,ami elméletileg lehetetlen.
Yamani
hasonlo a cipo ugyhogy abbahagytam a nagyon egeszseges dietat es inkabb a jol bevalt " minel kevesebbet" eszek modszerrel folytatom... akkoris 50 kilo leszek ha a fene fenet eszik is :)
Alyna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!