Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lenne valakinek kedve együtt...

Lenne valakinek kedve együtt fogyózni? Mondjuk mostantól kezdve 2 hónapig?

Figyelt kérdés

Minden nap leírhatnánk ide hogy mit ettünk, mennyit edzettünk, milyen sikereket értünk el!

Motiválhatnánk egymást! :)

Ha valaki benne van akkor írjon ide!

2014. márc. 23. 10:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 A kérdező kommentje:
Alyna. Szerintem a túrókrém laktató. Mármint amit te csinálsz nem a bolti. Szóval túró, kefír, citromlé akáregy tasak vanillin cukor. Meg ez az activia almás zabpelyhes joghurt. Mondjuk azt nem tudom mennyire szabad enni! :s
2014. márc. 29. 12:34
 42/71 anonim válasza:

en azt hallottam, hogy a joghurtok nem kifejezetten jok a fogyokuraban, de fene se tudja, regen meg arra eskudott mindenki :(

A turot ki fogom probalni, valahogy a kigyoubi elragcsalasa nem laktat :(

Ma egyelore profin buszke vagyok magamra, 4 zabfalat, 2 alma + turorudi ( na ezt nem kellett volna...) itt figyel meg egy alma uzsonnara es este 1 darab virsli egy negyed tasak rizzsel.

Alyna

2014. márc. 29. 13:59
 43/71 anonim ***** válasza:

Próbálom én is rávenni magam hogy kisebb adagokat egyek, de nagyon nehezen megy. Tegnap este voltam futni, meg gyors tempóban sétáltam délelőtt kb 1 órát.

Joghurtból lehet kapni ilyen 0,1% zsírtartalmú natúrt, szerintem az beleillik a diétába.

Tudtok olyan gyógyteát vagy valamit, ami csökkenti az étvágyat?

Yamani

2014. márc. 29. 15:46
 44/71 anonim válasza:

Hidd el nekem is :( de inkabb iszok egy nagy pohar vizet vagy nekiesek takaritani vagy barmi, hogy eltereljem a gondolatomat az ehsegemrol mint hogy meg sokaig kelljen ilyen elhizottan leteznem.

Tea nekem a mate tea az egyik, ami eluzi az ehseget, meg amig kulfoldon eltem ott mindenki piros teat ivott, mivel akkoriban alapbol vekony voltam, igy nem tunt fel, hogy fogyasztana de itthon majd vadaszok valahol, csak meg nem lattam sehol :(

Aly

2014. márc. 29. 16:44
 45/71 A kérdező kommentje:

A mai nap: Reggeli: Activia (almás-fahéjas zabpehely joghurttal) 190 g

Tízórai(aha..ez inkább 13 órai volt): egy darab pilóta piskóta

Ebéd: tojásos lecsó rizs nélkül egy kis szelet rozskenyér felével

Uzsonna: még 2 adag tojásos lecsó kenyér nélkül.

Nasi: 5 kocka étcsoki

Vacsi: 5dkg baromfi sonka. 1 közepes fehér kenyér és egy medvesajt.

Nem tudom hogy lesz-e éjféli nass de ma már nem nagyon kéne! Elég sokat ettem meg nem is túl jól! ://

2014. márc. 29. 19:23
 46/71 anonim ***** válasza:

Mai reggeli: 1 kicsi rozsos tk kifli+ 2 szelet pulykafelvágott

ebéd: gombaleves, rakott kel, 1 meggyes rétes (apáméknál)

vacsora: 2 túrós palacsinta.

Nasi még 2 kocka 74% étcsoki.

Ezzel szerencsére el is telt ma gyorsan a nap és ma is csak egy rövid sétára telt sajnos.

Éhségcsillapítónak nekem is a sovány túró vált be, vagy körözöttként parikával, uborkával, vagy édesítőszeres citromos túrókrém formában. És a tojás minden formában, bár az elmúlt héten nem ettem, mert már azt unom kicsit. És nagyon szeretem a darabolt almát mikróban töppesztve 5 percig, fahéjjal szórva, ez is jó nasi, de azt hiszem ez nem túl fogyós. Volt amikor szépen fogytam hetekig attól, hogy mindig virslit vacsiztam savanyúkáposztával és utána megettem egy körtét+2 kocka étcsokit. Valahogy ez együtt nagyon jó hatással volt. Lehet, hogy újra bevezetem majd. Teának van egy kedvencem gyömbér+narancs zöld tea és csípős íze van, olyan érdekes. Rossmannban vettem.

Anikó

2014. márc. 29. 21:38
 47/71 anonim válasza:

reggel 4 zabfalat

napkozben egy turorudi, 3 alma

vacsi: 1 virsli, harmad tasak rizs + pici sajt es mustar.

kb 3 ora seta

2014. márc. 30. 19:58
 48/71 anonim válasza:
lemaradt, hogy Alyna :)
2014. márc. 30. 20:32
 49/71 anonim válasza:

na ma bepotoltam a kajalast...

reggeli: 5 zabfalat

tizorai 1 alma + turorudi

ebed: 1 alma meg egy kinder tejszelet

uzsi: alma + 1 narancs + 1 zabfalat

vacsi : harmad tasak rizs + virsli + mustar + 1 alma

de legalabb 1 orat edzettem... ha mar tobbet ettem mint terveztem :(

Alyna

2014. márc. 31. 18:11
 50/71 anonim ***** válasza:

Ez nem olyan vészesen sok azért, szerintem az 1 óra edzéssel bőven ledolgoztad :)

Nekem ma reggelire kávé édesítővel, 13 óra körül egy alma, 14 óra körül féladag babgulyás, petrezselymes krumpli husival. Vacsira egy fél szelet újhagymás sajtos kenyér. Ma se sikerült rendesen, időben ennem :/ Sportnak 1 óra gyors séta.

2014. márc. 31. 19:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!