Lenne kedve valakinek csatlakozni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Facebookon szeretnék létrehozni egy csoportot, amiben leírnánk a tapasztalatainkat a fogyással kapcsolatban, napi szinten leírva tapasztalatainkat. Hogyha lennénk legalább 3an akkor már létre is hoznám és üzenetben linkelném. :)2014. márc. 5. 14:28
2/14 anonim válasza:
Szia:) Nekem is lenne kedvem, csak annyi a baj, hogy titkos csoportot kéne létrehoznod, mert azt nem látja minden ismerősöd, tudod olyan fura lenne, hogy mindenki látja, hogy te most fogyózol. Vagy ha zárt csoport, akkor valami álnév kéne. :D De szerintem a titkos csoport jó lenne, nekem nagyon tetszik az ötlet, adhatnánk egymásnak motivációt, tippeket :)
3/14 anonim válasza:
Nekem is tetszik, de csak úgy lenne jó ha nem látná ismerős :)
26/L
4/14 anonim válasza:
Attól függ milyen diétát csináltok. Ha pl valami 90 napos baromság, akkor nem, de ha keto vagy paleo, akkor lehet róla szó.
5/14 A kérdező kommentje:
Én is mindenképpen titkos csoportra gondoltam! Írjatok üzit és létrehozom a csoportot. Én sem akarom hogy az ismerőseim lássák, mert az tényleg elég fura lenne!!
2014. márc. 5. 15:30
6/14 A kérdező kommentje:
Én nem kötném típushoz, hogy ki milyet csinál azt majd odaírja. Én pl csak egyszerűen le szeretnék adni pár kilót egészséges formában
2014. márc. 5. 15:32
7/14 anonim válasza:
Akit nem zavar, hogy én pasi vagyok, és benne lenne az én fogyis csoportomban, az írjon rám.
8/14 anonim válasza:
Egyébként, ha arról van szó, nem gond - kitakarom a fejemet,és akkor nem látszik az arcom.
10/14 A kérdező kommentje:
Mindenki, akinek lenne kedve csatlakizni, az írjon üzenetet! :)
2014. márc. 5. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!