Van valakinek kedve csatlakozni? Talán így nagyobb a motiváció.
18 éves lány vagyok, szeretnék 8 kilogrammot lefogyni meglehetősen gyorsan, radikálisabb diétával. Heti min 5x úszom, de ezen felül szeretnék a közeljövőben más sportokat is kipróbálni, akár alkalmi szinten. :) Pl kangoo, vagy más tornák, akár valamilyen futóedzőtervet végigcsinálni. 165 cm vagyok, és 62 kg.
Nincs kedve valamilyen hasonlókorú lánynak "fogyipartnernek" lenni. Akár többen is, és igazából csak annyi lenne, hogy emailen vagy valahol minden este elmeséljük, hogy bírtuk aznap. Mindegy hány kgról indulsz, vagy mi a terv, egyszerűen csak jó lenne, vkivel megosztani, vkinek "felelősséggel" tartozni :P Itthon nem akarom mondani, mert egyszer már belebuktam, örülnék, ha ők vennék észre az eredményt:)
Most nagy akaraterő van bennem, szóval ha valakit érdekel, írjon ide, és elérhetőséget cserélünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!