Lenne valakinek kedve együtt fogyózni? Mondjuk mostantól kezdve 2 hónapig?
Minden nap leírhatnánk ide hogy mit ettünk, mennyit edzettünk, milyen sikereket értünk el!
Motiválhatnánk egymást! :)
Ha valaki benne van akkor írjon ide!
a vizes tippet koszi, szerintem en is hurcolni fogom :) sajnos szinte sose vagyok szomjas, illetve amikor mar igen akkor mindig rajovok h kb tegnap ota nem ittam vizet :(
alyna
168/68/43 Sziasztok, remélem mindenki jól van és nem kopog a szeme:)
Ma nagyon sok mindent ettem, de összeségében nem volt 1300 kcal. Használom a kalóriabázist is.
Reggeli: fél szelet normál kenyér+krémsajt,2 szelet pulykasonka, 1 szelet trappista sajt, saláta, 1 banán, 1 szem eper, kávé üresen. Tízórai 2 kocka étcsoki
Ebéd: 4dl paradicsomlé,tejszínes gombás csirkemell, kevés főtt rizs, saláta
Uzsi: 2 összevagdosott mikrózott alma fahéjjal (imádom)
Vacsi: 8 dkg sovány túró citromlével, mazsolával, xilittel+pici vaniliás cukor az íze miatt. Fél szelet kenyér pulykasonkával, tormával, sajtkrémmel kenve.
És most ittam egy forró citromos teát cukor nélkül.
Mozgás: reggel 45 perc kardió, de csak lépegetős fél kilós súlyzókkal, rendesen szakadt rólam a víz, és párommal 20 perc esti séta (majd megfagyva)
Én nem iszok sokat, kb 1-1,5 l vizet, de mellette teázgatok, pótkávét is iszok néha. Sajnos a leveseket sem szeretem. A tukmálós rokon kérdésre: hát én nem teszek semmit, ha megkínálnak, eszek keveset (vagy többet), csak olyankor vagy a mozgás lesz több, vagy elmarad a főétkezés miatta. Lehet, hogy ezen kéne változtatnom ha fogyni szeretnék, de nehéz, anyós mindig palacsintát süt ha megyünk, anyukám meg fagyival, csokival, sütivel vár, pedig neki sem szabadna ilyeneket enni.
Nekem a tegnapi napom volt fölösleges kalóriákban gazdag, vendégek jöttek. Azért utólag leírom a napi étkezést, mozgást.
R: 2 szelet puff. búza csirkemell sonkával, uborkával, pici sajttal.
Tízórai, ebéd, uzsonna és vacsora összevonva (csúszott minden sajnos, és a nem is ittam emiatt elég vizet) fél adag rizs, egy kis szelet borsos hús, egy kis szelet rántott hús és paradicsomsaláta.
Nasinak: ropi, sós perec, csoki.
Edzés: 3*lábemelés amíg bírom. Magasan lakunk, és nincs lift, így a napi lépcsőzéseim súlyokkal is megvannak ha hazaérek a boltból :)
Csináltam pár nagyon előnytelen képet magamról, ha elbizonytalanodok ezeket fogom nézegetni.
Yamani
Ti amugy hany kilot szeretnetek fogyni?
Nekem a tegnapi napi
reggeli 4 zabfalat
tizorai alma
ebed ket abonett tarjaval
uzsi alma
vacsi rizs virslivel
168/68/43 Hát ne szakadjon meg a kezdeti lelkesedés! :)
Ezért inkább apró lépéseket tűzök ki magam elé, április végére szeretnék 2 kg-ot fogyni. Az álmom persze 10 éve az, hogy szeretnék egy olyan rövidnadrágomba beleférni, amit 17 évesen kezdtem hordani és 28 évesen még jó volt rám. Ehhez összesen kéne fogynom 10 kg-ot. Ez 15 éve nem sikerül. Mióta betöltöttem a 40-et még nehezebb. 30 évesen arra figyeltem, hogy ne menjen a mérleg 60 kg fölé, 40 évesen, hogy ne menjen 65 fölé, de karácsony óta még felment 3 kg. Ilyen még nem volt, sosem voltam ennyi és nagyon zavar.
nekem is olyan 10 kilo az almom, az 56-57 nem hangzik olyan veszesen, amig hozza nem teszem, hogy 160cm vagyok.altalaban 50 szoktam lenni, csak ugye a tel meg a lustasag...a farmeromat fel se merem probalni, mert tuti hisztirohamot kapok hogy nem jon ram :)
Alyna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!