Lenne valakinek kedve együtt fogyózni? Mondjuk mostantól kezdve 2 hónapig?
Minden nap leírhatnánk ide hogy mit ettünk, mennyit edzettünk, milyen sikereket értünk el!
Motiválhatnánk egymást! :)
Ha valaki benne van akkor írjon ide!
168/68/43 hogy be tudjatok azonosítani, mindig előre fogom írni a paramétereimet.
Szóval a mai napom így alakult (a vasárnap mindig durva, kihágós nap, de azért nem lesz minden nap ilyen)
Reggeli: Rozsos tk kifli (saját)+vékony szelet sonka, vajkrém, 1 szelet trappista, 1 banán
Ebéd: Grillezett csirkemell(6dkg), főtt rizs(8 dkg), párolt brokkoli. Majd két óra múlva 5 dkg főtt spagetti, 10 dkg gombás tejszínes csirkemellel.
Uzsonna: Egy jó nagy tömény rigójancsi anyóséknál. (na ezért durva a vasárnap)
Vacsora:1 rozsos tk kifli, avokádókrém
Sport: séta az Auchanban minimum 30 perc és 15 perc kertészkedés. Ja és délelőtt takarítás :)
En Alyna leszek, nem irom ki a nevem sehova, de itt a beazonositas miatt :) en vagyok a 160/56, es oszinten remelem nektek jobban ment ma mint nekem!
lakotarsam hazajott videkrol, anyukajatol...hagyjuk. De holnap! :) edzes az egy ora kick-box.
Én vagyok az első válaszoló, 172/58, 26/N. Yamani nevet fogok írni a hozzászólásokhoz :)
Mai napom:
R:3 szelet puff. rizs+220g kefir.
T:1 banán, 1 szelet milka csoki (25g)
E: könnyű húsleves, hagymás-krumplis-csirkemell,joghurtos-kapros öntet salátával.
U: 1 grapefruit
V1: natúr zabpehely, tej, natúr kakaópor
V2: nagyon éhes lettem, így az ebédről maradék csirkét salátával megettem.
Ti hogy tudjátok megállni, hogy a család, barátok stb ne tudjon rávenni "jajj ennyi még belefér"-re? :) Nekem nagyon nehezen megy. Ma nem edzettem semmit, bár a lakást kitakarítottam.
nagyon nehezen, bar en alapbol furan eszem kb 10 eve igy a csaladok es a baratok mar hozzaedzottek, de azert mindig van egy okos joakaro aki tart egy oras kiseloadast, meg ugy a nem is vagyok kover jajjj. Hat konyorgom majd en eldontom :)
Alyna
Lenne ket kerdesem, az egyik, hogy ti mit csinaltok, hogy ne felejtsetek el eleg vizet inni?
a masik, hogy a kaloriabazist hasznaljatok?
Aly
Ha pár órára megyek valahová, viszek magammal palackba. hogy ne zavarjon a cipelése, hamarabb megiszom :)
Itthon meg reggel, evések előtt-után iszok 1 pohár vizet, illetve mikor tényleg szomjas vagyok. Így nekem könnyebb megjegyezni eleget ittam-e aznap.
Kalóriabázis: próbáltam, részben hasznos volt. Például arra, hogy miket érdemes kerülni, és miket ehetek korlátlanul. Néha téves eredmény jön ki, mert rosszul saccolom meg a mennyiségeket, rendes konyhai mérlegem meg nincs.
Yamani
Szóval a mai nap.
Reggeli: 1db nutellás abonett
Tízórai:Mégegy nutellás abonett
Ebéd:zöldséges rizs, 2-3 felé hús (pici adag
Uzsonna: ugyanaz mint az ebéd
Vacsora: elvileg csinálok vaniliás túrót kefírrel kikeverve.
Sport:rengeteg séta! :)
Remélem hogy sikerül lefogynom hamarosan. Fel akarom venni a feszes pólóimat! :/
Sport: rengeteg séta! :)
reggeli: 4 zabfalat
10 orai: alma
ebed: turo rudi :)
uzsi: alma
vacsi: 1 virsl, fel tasak rizs mustarral es kis sajttal
edzes: 1 ora kick-box
Alyna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!