Lenne valakinek kedve együtt fogyózni? Mondjuk mostantól kezdve 2 hónapig?
Minden nap leírhatnánk ide hogy mit ettünk, mennyit edzettünk, milyen sikereket értünk el!
Motiválhatnánk egymást! :)
Ha valaki benne van akkor írjon ide!
A mai napom.
Reggel: egy szelet barna kenyér teavajjal.
Tízórai: fél szelet kenyér teavajjal (a reggeliből kimaradt teavaj. Egy kis kocka.)
Ebéd: 5 kocka Milka csoki. Nem vagyok rá büszke! :s
Uzsonna: Fél szelet barna kenyér kis margarinnal 3 szelet szalámival. Fél csésze túró (túró, kefír, kis citromlé, egy csomag vanillin cukor. És 2 pohár 0,3%-os tej.
Vacsorára bolognai lesz de abból nem tervezek sokat enni! :s
Szerintetek nagyon rosszul eszem?
Edzésnek ma volt 90 perc séta, 15 perc futás közben fekvőtámaszokkal és 30 perc tollas.
5 kilót akarok fogyni. Csípő, has tájékról.
reggeli: 4 zabfalat
tizorai alma
ebed kigyouborka 3 abonett tarjaval ( miert....)
uzsonna: 2 abonett tarjaval
vacsi rizs+ 2 virsli
ja meg utkozben egy turorudi mert gyenge voltam :((
szerintem nem eszel nagyon rosszul! foleg hogy en sokkal rosszabbul eszem :(
raadasul este elcsabultam es talalkoztam ismerosokkel igy + 3 sor, ami ugye olyan mint 3 zsiros kenyer.
szoval pocsek nap volt :)
en azt szeretnem ha mindennap kevesebbet ennek, es akkor elobb utobb szukul a gyomrom es akkor kevesbe leszek ehes.
Alyna
Hát én még mindig nem veszem elég komolyan, mert tegnap összesen 1700 kcal-t ettem. És ebben volt 4 muffin (igaz, zabpehely-korpa-fehérjeporból) és sajtos tészta is. Plusz egy szelet kenyér, egy rozskifli, lecsó. Viszont csütörtökönként mérem magamat és fél kilóval könyebb lettem ezen a héten. Ennek örülök, és motivál annyira, hogy ma több húst és zöldséget egyek. Sajnos a mérleg méri a testzsír%-ot is, és most 29,8%, 2 éve még 26% volt.
Tegnap 1 órát sétáltunk, de nem éreztem egészségesnek, mert nagyon büdös volt a faluban, mindenki vizes fával fűt. Lehet, hogy inkább ártottam magamnak vele. Tény, hogy segít az, hogy le kell írni, mit ettünk, mert már amikor eszem, belegondolok ebbe és rosszul érint. :) Még a csalás gondolata is megfordult a fejemben, hogy majd azt írom, hogy répát ettem csirkemellel, miközben muffinnal tömöm magamat.:)) De magamat nem csaphatom be, hiszen akkor nem érem el a célomat.
Ja, 168/68/43 voltam (mostmár 168/67,5/43), de inkább adok magamnak egy nevet, hosszú távon célszerűbb lesz:)
Anikó leszek.
Anikó ez aranyos volt, egyébként volt hogy nekem is megfordult a fejembe h nem írom le/mást írok helyette. Nem mintha lenne értelme :D
A mai napom: reggeli 1 zsömle, pár szelet kolbász, egy madártejes mizo rudi (sajnos imádom), ebéd: lebbencsleves, tegnapról maradt tejfölös káposztafőzelék, nasi: egy grapefruit. Vacsira rakott káposzta lesz, ha nagyon éhes leszek még egy natúr joghurt puff. búzával.
Az abonettnek milyen íze van amúgy? Sosem kóstoltam még.
Azt hiszem étrend alapján egyikünk sem lesz testépítő.
Pár napja magassarkúban csinálok guggolás sorozatot, kegyetlenül izomlázam lett tőle. Remélem megéri :)
Yamani
Hű ez a magassarkú guggolás érdekes, még sosem hallottam róla. Majd kipróbálom :)
Nekem a mai nap megint nem volt tökéletes. Reggel 2 túrós palacsinta (édesítővel), mert a lányom palacsintát sütött és gonoszság lett volna ha nem kóstolom meg ;)
Délben sajnos megint 1 túrós és egy kakaós palacsinta, majd vacsora pedig egy sült csirkecomb+1 sült hagyma és párolt répa volt, ami így oké is lett volna, de utána még megettem pár (=fél doboz!!!) ilyen kakókrémes ostyarudacskát. Nem tudom miért vagyok ilyen gyenge. Ezek ilyen hirtelen felindulások sajnos. Ma nem volt időm mozgásra sem egy gyors 10 perces sétán kívül. De tegnap tornáztam rendesen, izzasztó 45 perces kardió volt. Na és az ostyarúd elfogyott és ígérem, többet nem fogok venni. És remélem ma már valaki megeszi a maradék palacsintákat is és nem én leszek az. :)
Ja, az abonett az nem rossz, kb, mint egy sós nápolyi, krém nélkül? :)
A legfinomabb különben az, ami a Pennyben van zöld csomagolásban és rá van írva, hogy teljes kiőrlésű, néha akciós, olyankor veszek több csomaggal. Nagyon szeretem olyan sós fajta amerikai mogyoróvajjal vékonyan kenve. Ami szerintem egészséges, mert hosszú távra laktat 1-2 szelet is.
Abonettnek szerintem finoman fogalmazva se ize se buze :) de csak 16 kcal van benne ;) nekem a pizzas a kedvencem, azon van nemi izfokozo, igy olyan mintha ennek valamit :) ugy szoktam, hogy teszem ra ubit meg valami felvagottat.
A tegnapi napom hat... 4 zabfalat, ket alma ebedre turo rudi mert ahh... uzsi szinten alma vacsi meg ket virsli abonettel es kis sajt.
Ma meg elmegyek bulizni, de hetfotol az alkohol is szamuzve van es tudom hogy nem egeszseges de valami spartai eletmodot kezdek :D
Alyna
Meg azt szeretnem kerdezni, hogy nem tudtok mondani valami ehseg csillapitot? mondjuk repa vagy uborka vagy mitudomen :( kolesgolyot probalta esetleg vki? meg esetleg valami tippet ebedre? mert ez a turo rudi nagyon nem jo otlet, csak egyszeruen evek ota nem ebedelek, hanem mindig bedobtam valami muzli szeletet vagy jo reggeltet.
ALyna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!