Lenne valakinek kedve együtt fogyózni? Mondjuk mostantól kezdve 2 hónapig?
Minden nap leírhatnánk ide hogy mit ettünk, mennyit edzettünk, milyen sikereket értünk el!
Motiválhatnánk egymást! :)
Ha valaki benne van akkor írjon ide!
A tobbiek eltuntek? :( Yamani? Aniko? :(
Aly
Jajj, most látom, az előzőhöz nem írtam oda h Yamani voltam. Ma már reggel elbénáztam a napot, és szalonnás-hagymás rántottát ettem kenyérrel. Azt hiszem nem úszom meg a mai futást már tényleg. A kérdezővel mi a helyzet? Ti láttok bármi változást magatokon? Én véknyabbnak látom magam, de lehet csak beképzelem. A rövidnacim még nem merem felpróbálni megint.
Yamani
nekem ma a szokasos
6 zabfalat
turorudi alma
kinder tejszelet
alma alma
vacsi harmad rizs + 1 virsli..
hat latni en meg nem latom magamon de az izmaimat kezdtem ujra felfedezni, csak sajna kisebb nem lettem :( a nadragomat en se merem felprobalni, nem akarok elszomorodni, majd ha a mostani megint logni fog rajtam :)
Alyna
Sziasztok, bocsánat, majdnem eltűntem. Most nekem megjött 2 napja, ilyenkor azt várom, hogy túl legyek rajta, ilyenkor nem megy sem a mozgás, se az étkezés. :(
Ma reggel: Fél szelet kenyér, 1 szelet pulykasonka, 1 kockasajt
ebéd: frankfurti leves, csirkemell pörkölt, tészta.
Uzsonna: 5 dkg csoki, 5 dkg mazsola
Vacsora: 1 zacskó mogyorós pufi, 10 dkg túró.
Tegnap még tornáztam egy jót, ma már nem volt erőm. De most este már kicsit több az energiám, holnapra szerintem minden okés lesz. Holnap mérek, de szerintem nem fogytam semmit.
mar meguntam :)) de meg ket hetig sztem ezt eszem, mert a basmati rizst mindenkeppen meg akarom kostolni meg a fekete rizst :)
Alyna
Tegnap:
reggeli: csirkemell bundában
ebéd: rakott kel
Uzsonna: sok csoki (a lányom odaadott több kilónyi finomabbnál finomabb-Mozart,Milka,Merci stb. deszertet, hogy neki nem kell) na ennyit a fogyásomról!!!
Vacsora: csoki és fagyi :))
Tegnap próbáltam tornázni, de 20 perc után jöttek a családtagok, hogy segítség kéne, így abba kellett hagynom.
Ma egész nap: csoki. Kész, így nem lehet fogyózni...
Nem sok akaraterőm van. :)) Ezen a héten még egy dekát sem fogytam persze, na de nem is híztam szerencsére. Csak az a baj, hogy ez már így megy 20 éve. Néha elhatározom magam, de aztán jönnek a csokik sütik velem szemben.... :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!