Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki konkrétan átvágott, mert miközben nekem írt minden szépet, és mikor együtt voltunk is rendes volt, de közben a haverjainak rettenetesen szidott. Mit írjak neki abba a levélbe amiben le szeretném írni, hogy mostantól elfelejthet?
Benne kéne, hogy legyen, hogy már vettem a lapot, és hogy felejtsen el. És az is, hogy mekkora egy ...... :)
Segítsetek légyszi!
Helo!
Mostantól vége ennek az egésznek. Megtudtam mekkora tetű vagy és, hogy milyen undorítóan viseledtél a hátam mögött. Keress magadnak valami ringyót aki ezt eltűri, mert velem nem xarozol többet. A legjobbakat te szemétláda...
Hali!
Hallom a haverjaidnak milyen szépeket beszéltél rólam, nekem meg épp az ellenkezőjét,hát akkor innentől kezdve elfelejthetsz,keress magadnak olyan csajt aki a te szinteden van!!!!!!!!
U.i: Nőjjél fel !!!! (bár nem tudom hány évesek vagytok)
Ja és néha bénák a szövegeid :)..
És nem tudom csajszi hogy neked tetszett e a srác,gondolom igen, de én is voltam hasonló helyzetben,és az ő számára az a legidegesítőbb,ha nem vagy felháborodva,hanem mosolygósan írsz,rakj sok mosolygós jelet és ne küld el a k*rva anyjába,mert arra csak berág,és téged fog oltogatni.Hidd el felfog robbanni még ha nem is mutatja ki, ha látja rajtad,hogy nem nagyon hatott meg a dolog...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!