Táplálkozásharcművész egy eszme.
Az eszmék mindig jelen vannak, elpusztíthatatlanok!
Erőt, egészséget :)
A választ már leírták, de inkább csak veszélyt hordoz a napi édességevés, mert sokszor ez cukrot jelent, de meg lehet oldani, hogy az ember gyakran egyen édeset s ez ne akadályozza a fogyást... Sokan amúgyis özön szénhidráttal fogynak, de egy édesség lehet szénhidrátszegény is.
Ami a zsíros offot illeti... Határozottan vannak tapasztalatok arról, hogy sok zsírral teljesen jól lehet fogyni. A ketogén diétát szálkásításra is használják... Az persze más, mint egy sima, zsírdús és szénhidrátban nem annyira gazdag, de nem extrém szegény étkezés, de az utóbbi is tud hatni. Nyilván nem vagyunk egyformák, de tuti nem kivételes dolog, ha valaki a laktató és inzulinválasz szempontjűból is fogyásra alkalmas zsírra alapozva fogy. Bár könnyen megszalad a kalóriabevitel (márpedig tuti, hogy az sem teljesen mindegy, akárki akármit is mond), ha az ember tömény ételeket térfogat alapján töm be, de erre valószínűleg rájön az első hasfájás után :D
Nos, én elég nehezen fogyok, igaz, még nehezebben és lassabban hízom. Simán paleóval sem tudnék fogyni, amíg sok a szénhidrát. Sok szénhidrát, sok zsír -> egyáltalán nem fogytam. Viszonylag kevés szénhidrát, még több zsír -> lefogytam a fél feleslegemet (12 kiló). A sok zsír a kalóriadeficitben is segít, bár nekem ezzel együtt is sok kalória kell, már fogyókúrás szemmel. Nekem így jó, másoknak máshogyan, nincs ezzel semmi baj. Durva életminőségzuhanás lenne, ha a zsírt csökkentenem kéne, én szeretem, ha sok :) Jó energia. Mellesleg jobbára növényi zsírt eszem.
Visszakanyarodva a topikhoz... A diós vaj édesség, számomra mindenképpen. Jól megy hozzá pár szem málna is, ch tartalma pedig minimális. Ez azért már durva cucc, habár az átlagember is eszik durva dolgokat, cukros-zsíros tortákat... Na én azt nem bírnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!