Milyen javaslatotok van arra, hogy az esti nassolást mivel tudnám helyettesíteni vagy teljesen elhagyni?
Én fehérjeturmixot, sovány túrót, WF-es kalóriamentes édes önteteket/mártogatósokat szoktam ilyen esetekben fogyasztani.
Egyébként a 2. válaszoló által említett tea is egy jó ötlet. A Yogi márkának van csokis teája, ha gondolod próbáld ki.
Nekem az intenzív testmozgás elveszi az étvágyamat.
Próbálj ki egy kis kocogást vagy futást amikor nasiznál, lényeg, hogy terheljen meg, ne kamumozgás legyen.
Lehet, hogy nem jön be, de egy próbát megér.
Az olajos magokat limitáld. Max 15-20 szemet egyél. Nagyon hízlalnak!
A szárítot alma és társai se az igaziak, mert ugyanolyan a cukor tartalmuk mint egy almának, de nagyon könnyen lemegy több, mint egy alma.
Ha e akarod hagyni, akkor kerüld az olyan helyzeteket, amikor nassolsz. Figyeld meg, hogy mikor kezdesz el nassolni, és próbálj meg vaami mást csinálni.
Ha nem szeretnéd elhagyni teljesen, akkor maradj a nem keményítős zöldségeknél inkább.
Nem ajánlom az esti mozgást, mert megemeli a testhűmérsékletet, és legalább 4-5 óra kell utáa a testnek, hogy igazán alvásra való állapotba kerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!