Ha egyik napról a másikra megvonjuk a szervezettől akkor beindul a fogyás?
Persze semmi lisztes , cukros étel.
Zsír nem okoz inzulinválaszt, hús (fehérje) csak alacsonyat.
Igen, a hús és zsírevők nem hájasok. A zsír lebontás egészséges szervezetben (IR nélkül) normális folyamat, a testzsír raktározás és lebontás pedig egy egészséges egyensúlyban marad.
Ezt a hormonálisan szabályozott egyensúlyt tolja el a nyugati étrend, kitaláljátok melyik irányba.
"Nem biztos, hogy beindul, mondjuk ha nem eszel édeset és egyfolytában zsíros húsokat zabálsz, kétlem, hogy le fogsz fogyni."
Én téged most megcáfollak :DD
egész életemben édességfüggő voltam, mindennap ettem valami édeset, mert szerettem, de ezt úgy képzeld el, hogy a nagyobbik (30 dekás?) Pilótakeksz, vagy négy darab cukrászsütit simán elnyelek egyszerre, szóval tényleg függő voltam. Volt az oldalon egy Táplálkozásharcmuves nevű felhasználó, aki addig mondta, hogy a zsíros húsok megölik az édességvágyat, hogy most 6 nappal ezelőtt nekiálltam, mondom adok a dolognak egy hetet, lássuk mi lesz. Szigorúan betartottam, reggelire minden nap salátát ettem tonhallal, ebéd-vacsira meg húst, pár szem koktélparadicsommal, vagy uborkával, tojással, mikor mi esett jól, de húsból rengeteget és nem szaroztam ilyen sütőzacskókkal, hadd tocsogjon saját zsírjában+ kókuszzsír. Emberek, az egy dolog, hogy egész idő alatt nem is kívántam az édeset, a családnak úgy tudtam elkészíteni a szokott vackaikat, (tejbegríz, Nutellás kalács) hogy még az ujjamat sem nyaltam le, de ráadásul -nem bírtam ki az egy hetet, ma reggel megmértem a súlyom- 1,5 kilót fogytam ez idő alatt. Úgy, hogy minden étkezésnél pukkadásig jóllaktam és semmit nem edzettem. Durva. Bárcsak előbb kezdtem volna. Hozzá tök jól vagyok, energikus meg minden, nem csorgatom a nyálam semmire, nem szenvedek, nem keresek kiskapukat, hogy ez nem is csoki, mert diétás biszbasz... Hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!